Dolar 32,5571
Euro 34,8464
Altın 2.430,59
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Süleyman Soylu ateşle oynuyor!

İçişleri Bakanı Süleşman Soylu’nun, ‘şehit cenazelerine CHP il başkanları alınmayacak’ talimatı, CHP Samsun İl Yönetimi tarafından sert bir dile eleştirildi

Süleyman Soylu ateşle oynuyor!
REKLAM ALANI
29 Haziran 2018 15:06

CHP Samsun İl Yönetimi, İçişleri Süleyman Soylu’nun, “Valilere, CHP il başkanlarını bundan sonra şehit cenazelerinde protokole almayın talimatı verdim” sözlerine sert tepki gösterdi. CHP yönetimi, “Cumhuriyeti kuran bir partiye ayar vermek kimsenin haddi değildir” dedi.

NE HADDİN, NE DE HAKKIN

İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen basın toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ nun sözleri eleştirildi. CHP Samsun İl başkan yardımcısı Şükrü Kumbasar, yönetim adına yaptığı açıklamada, “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ nun 28 Haziran’da yapmış olduğu açıklama nedeniyle basın toplantısı gerçekleştiriyoruz. Bugün örgüt olarak burdayız. CHP, Cumhuriyeti kuran bir partidir. Cumhuriyeti kuran bir partiye ayar vermek, kimsenin ne haddi ne de hakkıdır” dedi. Genel merkezin göndermiş olduğu basın bildirisini de okuyan Şükrü Kumbasar, Bakan Süleyman Soylu’nun bu sözleriyle toplumsal çatışma ve kaos çağrısı yaptığını belirterek, “Bu sorumsuz ve hadsiz tutum açıkça ateşle oynamaktır” ifadelerini kullandı.

SORUMLUSU SÜLEYMAN SOYLU’DUR

Bir gazetecinin Kahramanmaraş’taki şehit cenazesinde parçalanan CHP çelengi ile ilgili sorduğu soruya ise Şükrü Kumbasar, “O çelenk şehit yakınları tarafından değil, bir polis tarafından parçalanmıştır. Özellikle kasıtlı yapıyorlar. Dün, bugün ve yarın yapılacak olan densizliğin sorumlusu İçişleri bakanı Süleyman Soylu’ dur. Yapmış olduğu hadsiz söylem bazı insanları cesaretlendirmiştir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.