Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Karaaslan’dan, Afrin Gazisi Bolat’a ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda bacağından yaralanan Samsun’lu Gazi Tayfun Bolat’ı Tekkeköy’de Kibarlar Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti

Karaaslan’dan, Afrin Gazisi Bolat’a ziyaret
REKLAM ALANI
6 Şubat 2018 16:14

“Dünya mazlumlarının umudu ülkemiz; nerede dara düşen, haksızlığa ve zulme uğrayan varsa orada bulunmuş, masum ve mazlumların güvenli sığınağı olmuştur. Kahraman Türk askerinin en önemli özelliklerinden birisi cephede asla geride durmaması, mertçe mücadele etmesidir. Tayfun kardeşimiz de cesaretle terör örgütü mensubu hainlerle mücadele ederken gazi olmuştur. Kendisine ve gazilik onurunu göğsünde bir şeref madalyası olarak taşıyan tüm gazilerimize millet olarak minnet duyduğumuzu ifade etmek isterim. Bu kutlu mücadeleye topyekun katılan milletimiz de destan yazmaktadır.” diye konuşan Karaaslan, Gazi Bolat’a ve tüm gazilere şifa dileklerinde bulundu.

 

Samsun İl Jandarma Komutanlığı’nda Mehmetçiklerle öğle yemeğinde bir araya gelerek karavanadan yemek yiyen Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Karaaslan, askerlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Bugün milletçe verdiğimiz mücadelenin en önemli unsurları sizlersiniz. Afrin şehitlerimiz başta olmak üzere şehadet şerbetini içen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın başkomutanlığında vermiş olduğumuz mücadele sadece ülkemiz ve bölge barışı için değil, aynı zamanda dünya barışı için de çok önemli bir adımdır. Bugün sınırlarımızın ötesindeki terör örgütlerine ve onları destekleyen tüm unsurlara karşı milletçe çok güçlü bir mücadele veriyoruz. İnşallah bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Karaaslan, konuşmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu telefonla arayarak Mehmetçiklerle görüştürdü. Bakan Soylu, Mehmetçiklere hitabında, “Kendi tarihimizin önemli günlerinden geçiyoruz. Zeytin Dalı Harekatı’nı gerçekleştirerek gelecek nesillerimizi bir yükten kurtardık, geleceğe bir miras bıraktık.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.