Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

TAM GAZ!

Yılport Samsunspor, Şener Kaya ile Amir Emin Arlı’yı renklerine bağladı

TAM GAZ!
REKLAM ALANI
20 Haziran 2022 20:12

Yeni sezonda tek hedef olarak Süper Lig’i belirleyen Samsunspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı-Beyazlı kulüp bugün de Şener Kaya ile Emin Arlı’yı renklerine bağladı.

U19’UN MİLLİ OYUNCUSU
Samsunspor, geçen sezon yaz transfer sezonunda olduğu gibi bu transfer sezonuna da hızlı başladı. Kırmızı-Beyazlılar son olarak 1922 Konyaspor forması giyen Şener Kaya ile 3 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı. Yapılan yazılı açıklamada, “Hoş geldin Şener Kaya. Kulübümüz son olarak 1922 Konyaspor forması giyen aynı zamanda U19 Milli Takım oyuncusu 19 yaşındaki Şener Kaya ile 3 yıllık anlaşmaya varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.

Kanat oyuncusu Şener Kaya geçen sezon 1922 Konyaspor forması Türkiye 2’nci Lig Beyaz Grup’ta 24 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.

19 YAŞINDAKİ ORTA SAHA
Transferde hız kesmeyen Samsunspor aynı gün içerisinde 2’nci toplamda ise 7’nci transferini açıkladı. Kırmızı-Beyazlılar Dijon’da forma giyen Türk oyuncu Amir Emin Arlı’yı 3+1 yıllığına renklerine bağladı. Yapılan açıklamada, “Hoş geldin Amir Emin Arlı. Kulübümüz son olarak Fransa 2. Lig takımlarından Dijon forması giyen 19 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Amir Arli ile 3+1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.

Amir Emin Arlı geçen yıl Dijon formasıyla 3 maçta 1 gol atma başarısı göstermişti.

7 TRANSFER, 1 ANLAŞMA
Karadeniz temsilcisi, Amir Emin Arlı’nın yanı sıra Şener Kaya, Aryvydas Novikovas, Alim Öztürk, Celil Yüksel, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Mücahit Albayrak’ı da transfer ettiğini açıklamış, Fransız hücum oyuncusu Gaetan Laura ile de anlaştığını duyurmuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.