Dolar 32,5244
Euro 34,8858
Altın 2.437,54
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

TAMAMI TAKDİRLİK!

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, okulun koridorunda yanına gelen ve eğitimine destek olmalarını isteyen görme engelli bir öğrenciye, “Sonuna kadar senin yanındayız” diyerek destek vereceklerini söyledi

TAMAMI TAKDİRLİK!
REKLAM ALANI
17 Haziran 2022 20:04

2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle tüm okullarda öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Samsun’da Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, ilkokul sınıflarında karnelerini dağıttı.

TEVFİK İLERİ’DE KARNE TÖRENİ
Samsun Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’nda törene katılan Vali Dağlı, öğrencilere karneleriyle birlikte tatilde okumaları için kitap hediye etti. Koridorda görme engelli bir öğrenci, karnesiyle birlikte Vali Dağlı’nın yanına gelerek okula teşrif ettiği için kendisine teşekkür etti. Eğitimine destek olmalarını rica eden başarılı öğrenciyi öncelikle tebrik eden Vali Dağlı, “Sonuna kadar senin yanındayız” dedi.

SINIFIN TAMAMI TAKDİRLİK!
Karne dağıttığı sınıftaki 30 öğrencinin de takdir belgesi almasına vurgu yapan Vali Dağlı, “Öğrencilerimiz gerçekten çok başarılı. 30 öğrencimizin 30’unun da takdirname ile ödüllendirildiğini görmüş olduk. Öğrencilerimiz akademik çalışmalarını gayet güzel yaptılar. Tabii bunun yanında sportif, kültürel, sanatsal çalışmalarında gayet başarılı olduğunu biliyoruz bu okulumuzdaki öğrencilerimizin. Bu manada yaz döneminde de aynı şekilde kendilerini bu çabalarla donatacaklarını ve kendilerini geliştirmeye devam edeceklerini, hem dinleneceklerini hem de kendilerini geliştireceklerini biliyoruz. Öğrencilerimizin tamamını kutluyoruz” diye konuştu.

ÇOCUKLARDA ‘TEKNOFEST’ HEYECANI
Öğrencilerin 30 Ağustos tarihinde Samsun’da düzenlenecek olan TEKNOFEST’e katılacaklarını dile getiren Dağlı, “Hepsi 30 Ağustos’u iple çekiyorlar, Samsun’daki öğrencilerimizin tamamını tatillerini bu şekilde ayarlamak suretiyle TEKNOFEST’te olacaklarını biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Karnelerini alan öğrencilere tatilde ne yapacaklarını soran Dağlı, tüm öğrencileri tebrik ederek tatilde akademik başarıda ve sanat, spor gibi diğer faaliyetlerde kendilerini geliştirmelerini ve dinlenmelerini tavsiye etti.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.