Dolar 32,4559
Euro 34,7927
Altın 2.478,00
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Taner Tekin raporu sundu, MHP’de gözler Bahçeli’de

Taner Tekin raporu sundu, MHP’de gözler Bahçeli’de
REKLAM ALANI
30 Aralık 2018 15:11

BAHÇELİ SAMSUN’A ÖNEM VERİYOR  
Yerel seçimlerin Samsun’da flaş partisi MHP’de ilçelerde yapılacak olan ittifak nedeniyle gergin bir bekleyiş hakim. MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin Samsun’la ilgili hazırladığı raporu genel merkeze sunarken, büyükşehir dahil her ilçede iddialı olduklarını ve genel merkezin Tekin’in bu raporunu dikkate alarak hareket edeceği öğrenildi. Son sözü söyleyecek olan Bahçeli’nin ise Samsun hassasiyeti dikkat çekiyor.
MHP TABANINDA RAHATSIZLIK VAR
MHP tabanı merkezde büyük bir ilçe başta olmak üzere 6 ya da 8 küçük ilçenin MHP’ye verilmesini isterken, büyük ilçenin de İlkadım olması gerektiğini ifade ettiler. MHP’nin İlkadım’da güçlü aday adayı geçtiğimiz dönem İlkadım Belediye Başkanı olan Necattin Demirtaş’la İlkadım’ı kesin alacaklarına inanan MHP’liler son anketlerde İlkadım’da AK Parti’ye % 15 fark attıklarını belirttiler.
HER İLÇEDE İDDİALI PARTİYİZ
AK Parti’nin 2 ya da 3 küçük ilçeyle MHP’yi geçiştirme taleplerinin ülkücülerde ve MHP tabanında ciddi sıkıntılara yol açabileceğini söyleyen MHP’liler, bu durumun ittifaka da ciddi anlamda zarar vereceğini ve Samsun’da seçimlerin riske gireceğini kaydettiler. Bir çok adayın ilçelerde ciddi bir hazırlık yaptığını da belirten MHP’liler, aday olup seçimi kazanacak olan isimlerin hayal kırıklığına uğratılmaması gerektiğini vurguladılar.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.