Dolar 32,5431
Euro 34,9157
Altın 2.429,23
BİST 9.699,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

TARAFTAR ÇAY!

‘Bir yudum çayda biz de varız’ sloganıyla 1 kiloluk çay paketleri satışa sunuluyor

TARAFTAR ÇAY!
REKLAM ALANI
17 Ocak 2023 20:30

Samsunspor’da kulübün derneğine ek gelir getirecek Taraftar Çay projesinin lansmanı Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşti. Lansmanda bugünden itibaren ulusal ve yerel marketlerde yerini alacak 1 kiloluk Taraftar Çay’lar tanıtıldı. “Bir yudum çayda biz de varız” mottosuyla satışa sunulacak 1 kiloluk çaylara taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

TARAFTAR ÇAY!

“Taraftar Çay, derneğimize madden ve manen katkı sağlayacak”
Çayların derneğe ve kulübe katkı sağlayacağının altını çizen Samsunspor Kulübü Derneği Başkanvekili Savaş Boyar, “Samsunsporluluk ruhuna yakışır bir şekilde diğer illerdeki takımlarda örneği olduğu şekilde çay firması ile bir sponsorluk anlaşması yapıp, ‘Taraftar Çay’ ürününü piyasaya sürüyoruz. Bu yıl Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında şehrimizin markaları futbol ve basketbol takımlarımıza şampiyonluklar çok yakışacak ve gerçekleşecek. Samsunspor Kulübü Derneği olarak imzaladığımız bu proje derneğimize madden ve manen katkı sağlayacak. Madden katkı bir gelir olacak, manen katkı da takımımızın güzide renkleriyle piyasada bir çay satışı gerçekleşmiş olacak. Bu kampanyanın ileriki yıllarda da sürmesini diliyoruz. Samsunsporlu olarak ilk defa böyle bir organizasyonla çayımızın hanelere girmesi bizleri mutlu ediyor. Taraftarlarımızı çayımızı almaya davet ediyorum” dedi.
Lansmanda ayrıca sponsorluk anlaşması yapılan çay firması sahibi Ethem Karadağ, dernek yönetim kurulu üyeleri Arzu Uslu, Onur Bıyıklı, Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan da anlaşmanın herkese hayırlı olmasını diledi. Tanıtım toplantısında Samsunsporlu futbolcu Celil Yüksel ile basketbol takımının oyuncuları ve kulüpten bazı isimler hazır bulundu.

TARAFTAR ÇAY!
Proje kapsamında ilk etapta 50 ton Taraftar Çay’ın satışa sunulacağı, ilerleyen aşamalarda Samsunspor Taraftar Çayı’nın diğer illerde de satışa sunulabileceği ifade edildi.

TARAFTAR ÇAY! TARAFTAR ÇAY! TARAFTAR ÇAY!

TARAFTAR ÇAY!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.