Dolar 32,5417
Euro 35,0071
Altın 2.428,75
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

TARİHİ ESER OPERASYONU!

Samsun’da jandarma tarafından düzenlenen 2 ayrı operasyonda uyuşturucu madde ile birlikte 3 kişi yakalandı

TARİHİ ESER OPERASYONU!
REKLAM ALANI
15 Ocak 2023 15:41

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları takip ve çalışmalar doğrultusunda Canik ilçesi, Gürgenyatak Mahallesi’nde S.D.’nin ikametinde yaptıkları aramada 6 adet ekstazi hap, 2 gram kenevir tohumu ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

TARİHİ ESER OPERASYONU!
Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Atakum ilçesi Özören Mahallesi’nde ise O.Y. ve A.A.’nın ev ve eklentilerinde yaptığı aramada 9 gram kubar esrar, 53 gram kenevir tohumu, 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 78 adet 9 mm çapında fişek, ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi.
Uyuşturucu şüphelileri hakkında yasal işlem başlatıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.