Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

‘TARİHİ OYLA KAZANACAĞIZ!..’

Samsun’da CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, “31 Mart’ta tarihi bir oyla seçimi kazanacağımızı düşünüyorum. Pazartesi günü sahaya çıkıp Atakumlularla buluşacağım. Mutluyum, heyecanlıyım” dedi

‘TARİHİ OYLA KAZANACAĞIZ!..’
REKLAM ALANI
27 Ocak 2024 18:38

Samsun’da, CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, “Öncelikle bu demokrasi ortamını hazırlayan milletvekilimiz, il başkanımız, parti meclis üyemiz, ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Sonrasında bize sahip çıkan üyelere teşekkür ediyorum. Sandıktan çıkıyor olmak çok değerli. Partinin üyelerinden aday belirliyor olması ve bu güçle birlikte aday olarak çıkıyor olmak gurur verici, kuvvet veriyor” dedi.

oy

PAZARTESİ GÜNÜ SAHADAYIM
Atakumluluk bilincini ortaya çıkaracaklarını belirten Serhat Türkel şunları söyledi:

“Bu heyecanla bu bilinci ortaya çıkartma arzusuyla yola çıktım. Atakum’u daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için yola çıktım. Atakum’u burada yaşayan esnafın, çiftçinin, öğretmenin, herkesin, öğrencilerin, ‘İyi ki Atakum’dayım’ diyeceği kent haline getireceğiz. 31 Mart’ta da çok tarihi bir oyla seçimi kazanacağımızı düşünüyorum. Pazartesi günü sahaya çıkıp Atakumlularla buluşacağım. Bunun içinde çok mutluyum, heyecanlıyım.”

CEVAT ÖNCÜ İLE OMUZ OMUZA…
CHP olarak Büyükşehir, Atakum, İlkadım, Alaçam, Yakakent ve birçok ilçede belediye başkanlığını kazanacaklarını ileri süren Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cevat Öncü çok nitelikli, Samsun ve Samsunspor sevdalısı, mesleğinde çok iyi olan bir büyüğümüz. Cevat Öncü ismini aday adaylığı sürecinde duyduğum zaman bile çok heyecanlanmıştım. Enerjisi ile Samsun halkı onu bağrına basacaktır. Samsunlular Cevat Öncü’yü Büyükşehir Belediye Başkanı yapacaktır. Ben buna inanıyorum. Onunla omuz omuza birlikte yürüyeceğimiz içim mutluyum. Cevat Öncü Samsun’a öncü olmaya geliyor” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.