Dolar 32,2086
Euro 35,0002
Altın 2.496,72
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Taşerona ikramiye müjdesi

İlgili kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçi statüsündeki vatandaşlara 2019 yılında verilecek olan ek tediyelerin zamanı netleşti.

Taşerona ikramiye müjdesi
REKLAM ALANI
30 Ocak 2019 16:34

Tediye tarihleri Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer aldı. Peki İlave tediyeler ne zaman? Tediyelere ne zaman alınacak
Taşeron işçiler uzun zamandır ilave tediyelerin ne zaman yatacağı konusunda araştırmalarda bulunuyordu. 6772 Sayılı Kanun çerçevesine giren kurumlarda çalışan işçilere 2019 yılında yapılacak ilave tediyelerin tarihleri için Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte tediyeler için detaylar.
NE ZAMAN YATACAK?
2019 yılı ilave tediyenin birinci yarısı yarın, diğer yarısı ise 31 Mayıs’ta verilecek. 6772 Sayılı Kanun Kapsamına Giren Kurumlarda Çalışan İşçilere 2019 Yılında Yapılacak İlave Tediyelerin Sürelerinin Belirlenmesi Hakkındaki Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’sinde bugün yayımlandı. Karara göre, 2019 yılında 6772 Sayılı Kanun 1. maddesine göre yapılacak ilave tediyenin birinci yarısının yarın, öteki yarısının 31 Mayıs’ta, bu işçilerden maden işletmelerinde özellikle yer altı işlerinde çalışanlara ayrıca ilave tediyenin ise tamamının 23 Aralık’ta yapılması kararlaştırıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.