Dolar 32,5681
Euro 35,0219
Altın 2.427,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Tekkeköy Belediyesi AFET BÖLGESİNDE!

Samsun’da, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Mübarek Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur yemeklerimizle afet bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi

Tekkeköy Belediyesi AFET BÖLGESİNDE!
REKLAM ALANI
23 Mart 2023 18:04

Samsun Tekkeköy Belediyesi Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesinde yürüttüğü çalışmalara bir yenisini ekledi. Ramazan ayında afetzede vatandaşları unutmayan Tekkeköy Belediyesi, afet bölgelerindeki vatandaşlara iftar ve sahurda yemek ikramında bulunacak.

AFET BÖLGESİNDE!

AİLELERE HER GÜN SICAK YEMEK
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “11 ayın sultanı Ramazan ayımıza girmiş bulunmaktayız. Bizler sosyal belediyecilik hizmetlerimize vatandaşlarımızın gönüllere dokunan çalışmalarımızla Ramazan ayımızda da devam edeceğiz. Her gün ailelerimizin sofralarına sıcak yemeklerini ulaştırıyoruz. Asrın felaketinin ardından yaraları sarmak için elimizden gelen desteği göstermeye mübarek Ramazan ayı boyunca da devam edeceğiz. İftar ve sahur yemeklerimizle afet bölgesindeki vatandaşlarımızın da yanlarında olmayı onlarla dayanışmayı sürdüreceğiz. Tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan ayını kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.