Dolar 32,5841
Euro 35,0183
Altın 2.456,66
BİST 9.760,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

TEKKEKÖY’DE ‘EĞİTİM’ SEFERBERLİĞİ!

Samsun’da Tekkeköy Belediyesi ilçede bulunan okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor. Titizle yürütülen çalışmalarda temizlik, tadilat ve çevre düzenlemeleri ile okulların ihtiyaçları gideriliyor

TEKKEKÖY’DE ‘EĞİTİM’ SEFERBERLİĞİ!
REKLAM ALANI
9 Eylül 2022 17:50

Samsun’da Tekkeköy Belediyesi 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçe genelindeki tüm okullarda hummalı bir çalışma yürütüyor. Okulları eğitime hazır hale getirmek üzere Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri seferber oldu. Yürütülen çalışmalar çerçevesinde; ot biçme, yıkama, bahçe temizliği ile bakım, onarım, tamirat, boyama işleri ve çevre düzenlemeleri yapılıyor. İki haftadır devam eden çalışmalar hafta sonu tamamlanmış olacak.

‘İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK’
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin iyi eğitimi almaları, onlara bu eğitimi alabilecekleri en güzel ortamları, eğitim yuvalarını sunmayı asli görevimiz olarak görüyoruz. Eğitim öğretime desteğimizi her daim olduğu gibi güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. Okullarımızdan gelen taleplere göre imkanlarımızı seferber ettik. Gerekli tüm çalışmalar ekiplerimizce gerçekleştiriliyor.

Eğitim için gerekli materyallerin eksiksiz olduğu ortamlar, dersliklerinde hijyenik bir ortam sağladığımız, okul bahçelerinde gönül rahatlığıyla koşup oynayan, çocuklar görmek en büyük arzumuz. Sürdürdüğümüz çalışmalarla yeni eğitim öğretim yılında da inşallah bunu gerçekleştirmiş olacağız ve yine dün olduğu gibi her daim onların yanında olmaya devam edeceğiz.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.