Dolar 32,5866
Euro 34,8084
Altın 2.509,62
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Tekkeköy’ün ‘Sıfır Atık’ başarısı

Samsun’da Tekkeköy Belediyesi, ‘Sıfır Atık Projesi’nde ödüle layık görüldü. Emine Erdoğan’ın da katıldığı törenle ödül Belediye Başkanı Hasan Togar’a verildi.

Tekkeköy’ün ‘Sıfır Atık’ başarısı
REKLAM ALANI
28 Ekim 2020 16:18

ekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğinde düzenlenen törende ‘Sıfır Atık Projesi Yarışması’nda ödüle layık görüldü.

GELECEK NESİLLER İÇİN
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve çok sayıda davetlinin katıldığı ATO Congresium’da düzenlenen ‘Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni’nde ödülünü alan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Geleceğimize ve yarınlarımıza emaneti en iyi şekilde bırakabilmek için yürütmüş olduğumuz projemizin böylesi anlamlı bir programda ödüle layık görülmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Cumhurbaşkanımızın muhterem eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde yürütülen ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında projelendirdiğimiz çalışmalar ile gelecek nesillere daha güzel bir yaşam alanı bırakabilmek için emek harcamaya devam edeceğiz” dedi.

ÇEVRE PROJELERİ SÜRECEK
Çevreye yönelik projelerin farklı alanlarda katlanarak devam edeceğini söyleyen Başkan Togar, “Bilinçlenmenin en önemli merkezi olduğuna inandığımız okullarımızda Çevre Koruma Müdürlüğümüz olarak Karadeniz’in tüm belediyeleri arasında üç yıldır evsel atıklar toplama konusunda ilk sırada yer alan belediyemiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetli eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi himayelerinde yürütülen Sıfır Atık Töreni’nde ödüle layık görülmüştür. Bizleri böyle bir ödülü layık gören Emine Erdoğan Hanımefendi’ye ilçem, şahsım ve çalışanlarımız adına teşekkür ederim. Gelecek nesillere daha güzel bir çevre bırakabilmek için projelerimizi, çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.