Dolar 32,3319
Euro 35,1199
Altın 2.301,65
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

TEMA PARK!

Karadeniz Bölgesi’nin en uzun zipline hattını ve içerisinde birçok macera parkurunu barındıracak olan Çarşamba Tema Park için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

TEMA PARK!
REKLAM ALANI
29 Temmuz 2021 19:33

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Yeşilırmak Millet Bahçesi’nde Karadeniz Bölgesi’nin en büyük zipline hattını ve diğer macera parkurlarını hayata geçireceklerini söyleyerek Tema Park projesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

ZİPLİNE HATTI, DEV SALINCAK
Çarşamba Tema Park; bölgenin en büyük zipline hattını, macera parkı, tırmanma duvarı, serbest atlayış, dev salıncak, ağ parkuru-fileli macera parkı, survivor parkuru ve sıçra yakala alanlarını içerisinde barındıracak.

ÇALIŞMALAR TAM GAZ
Macera Parkı için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Başkan Doğan, “Gençlerimizin, ilçemizde diledikleri gibi vakit geçirmesi ve çeşitli sosyal aktivitelere katılabilmesi bizler için çok değerli. Bu kapsamda Çarşamba’mıza kazandıracağımız Macera Parkı’mız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizi bir turizm merkezi haline getirmek, çevre ilçelerden de ziyaretçilerin gelip görerek ve çeşitli aktivitelere katılarak Çarşamba’yı tanımasını sağlama gayretindeyiz. Yeşilırmak Millet Bahçemiz bölgenin en büyük ‘Tabiat Parkı’ olma özelliğini taşıyor. Parkımız içerisinde piknik alanları, kafe, binicilik tesisi gibi çeşitli faaliyet alanlarını da barındırıyor. Macera Parkı’nı ağustos ayı içerisinde tamamlama gayretindeyiz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.