Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

‘TEMİZ SAHİL’ İÇİN BULUŞTULAR!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde gençler, Hürriyet-İstiklal sahilinde çevre temizliği yaptı, 85 torba çöp topladı

‘TEMİZ SAHİL’ İÇİN  BULUŞTULAR!
REKLAM ALANI
10 Temmuz 2023 17:38 | Son Güncellenme: 10 Temmuz 2023 17:39

AK Parti Çarşamba İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı üyeleri Çarşamba’da çevre temizliği yaptı. Gençler ellerinde çöp poşetleri ile ilçenin Hürriyet-İstiklal sahilinde 85 torba çöp topladı.

TEMİZ SAHİL

AK Parti Çarşamba Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Semiz, “Yazın gelmesi ile birlikte herkes piknik alanlarına, sahillere akın etti. Biz de geçtiğimiz günlerde geldiğimizde sahilimizin bu halini görünce çok üzüldük. Çarşamba İlçe Gençlik Kolları Teşkilatımız ile birlikte Hürriyet-İstiklal sahilimizde çevre temizliği yaptık. Yaklaşık 85 torba çöp topladık. Sıcak hava ile birlikte atık camlar da orman yangınlarına sebebiyet verebiliyor. Alanlardaki atık camları da toplayarak ayrıştırdık. Çarşamba İlçe Gençlik Kolları olarak üzerimize düşen sorumluluğu alarak, sorumluluklarının bilincinde olan genç kardeşlerimle birlikte sahadayız. Çarşamba hepimizin evi, evimizi temiz tutmak da hepimizin görevi. Geldiğimizde çok hoş bir manzara ile karşılaşmamıştık ama giderken çok güzel bir manzarayı arkamızda bırakıyoruz. Biz Çarşambamızın ihtiyacı olduğu her anda her alanda sahadayız. Buraya piknik yapmaya ya da gezmeye gelen insanlarımızdan tek isteğimiz çöplerini, Çarşamba Belediyemizin alana yerleştirdiği çöp kutularına atmaları. Bizlerden desteklerini esirgemeyen AK Parti İlçe Başkanımız Taner Özden’e ve Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan’a, AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı olarak teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

TEMİZ SAHİL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.