Dolar 32,4894
Euro 34,7114
Altın 2.409,19
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

TERME İÇİN YENİDEN!

Samsun’da, 31 Mart’ta düzenlenen yerel seçimlerde Terme Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı Adayı Şenol Kul, düzenlenen törenle mazbatasını aldı

TERME İÇİN YENİDEN!
REKLAM ALANI
4 Nisan 2024 21:03

Samsun’un Terme İlçesi’nde oyların yüzde 49.79’unu alarak Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı adayı Şenol Kul Terme Adliyesinde düzenlenen törenle mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Rıdvan Eroğlu’dan aldı.

Terme Belediye Başkanı

TERME İÇİN YENİDEN BİSMİLLAH…
Şenol Kul yaptığı açıklamada, “Mazbatamızı aldık, sizlerin güveni ve teveccühü ile ikinci döneme resmen başladık. Terme’nin bu yeni başlangıcında; göstereceğimiz azimle, hemşehrilerimizin gönlüne dokunacak, sürekli vurgusunu yaptığımız eser ve hizmet belediyeciliğini şehrimizin her bölgesinde hissettirecek ve verdiğimiz sözleri birer birer yerine getireceğiz” dedi.

Terme Belediye Başkanı

ORTAK SEVDAMIZ TERME
Şenol Kul, Terme’yi hak ettiği yere getirmek için herkes ile uyum içinde çalışacaklarını dile getirerek, “Kampanya sürecini suhuletle yürüttüğümüz diğer siyasi parti adaylarını da başarıları için tebrik ediyor, ortak sevdamız olan Terme’yi birlikte ihya etmek için uyumla çalışacağımızı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Terme Belediye Başkanı

AİLE BOYU GURUR: Başkan Şenol Kul, eşi Nuran Kul, evlatları Şenol Fırat(9) ve Ahmet Meriç(5) ile birlikte geldiği adliyede mazbatasını Hakim Rıdvan Eroğlu’dan aldı.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR
Şenol Kul, seçim süresince yanında olan ve destek verenlere de teşekkür ederek, “Seçim sonuçlarının şehrimize hayırlı olmasını niyaz ediyor, şahsıma bu görevi tevdi eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizlere desteğini esirgemeyen Cumhur İttifakı Ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi mensupları başta olmak üzere kıymetli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Düzenlenen törene AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti ve MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.