Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

TERME’DE ‘CAN’ PAZARI!

Samsun’un Terme İlçesi’nde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı

TERME’DE ‘CAN’ PAZARI!
REKLAM ALANI
2 Temmuz 2023 15:24

Samsun Ordu Karayolu’nda seyir halinde olan Mustafa S. idaresindeki 34 BBB 004 plakalı otomobil ile Hasan Y. idaresindeki 55 AGP 363 plakalı otomobil aynı anda kontrolden çıkarak önce yol kenarında refüjde bulunan aydınlatma direğine, sonra da ağaçlara çarptı.

TERME

KARŞI YÖNDEN GELEN OTOMOBİLE ÇARPTI
Terme İlçesi Kozluk Mahallesi mevkiindeki kazada, çarpmanın şiddetiyle savrulan 34 BBB 004 plakalı otomobil, karşı istikamette hareket eden Kadir Alıcı idaresindeki 34 GKM 044 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Öte yandan 55 AGP 363 plakalı otomobil ise refüjde takla attı. Olayın 112 acil servise bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

TERME

7 KİŞİ HASTANELİK OLDU
Kazada, 34 GKM 044 plakalı otomobilde bulunan sürücü Kadir Alıcı, Kaan Alıcı, Mete Alıcı, Sibel Öztürk Alıcı, Ayşıl Alıcı, 34 BBB 004 plakalı araç sürücüsü Mustafa Sert ve 55 AGBP 363 plakalı otomobil sürücüsü Hasan Yılmaz olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.

TERME

ARAÇ İÇERİSİNDE SIKIŞTILAR
Bölgeyi abluka altına alan ekipler araçta sıkışan yaralıları çıkarttı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Terme ve Ünye’deki hastanelere sevk edildi. Kaza sonucu kullanılamaz hale gelen 3 araç da çekici yardımıyla yoldan çekildikten sonra tek şeritten sağlanan trafik akışı normale döndü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TERME
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.