Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

TERME’DE ‘TARİHİ’ GELİŞİM!

Samsun’da Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi birlikteliğinde, ilçe için hayati önem taşıyan Karma Organize Sanayi Bölgesi, ekonomik sıçramaya yol açacak

TERME’DE ‘TARİHİ’ GELİŞİM!
REKLAM ALANI
10 Aralık 2023 16:27

Samsun’da Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın liderliğinde ilçede başlatılan kalkınma ve yenilenme çalışmaları sonuçlarını vermeye başladı. Başkan Kılıç, müjdeyi Terme Sanayi Esnafı’nın düzenlediği programda verdi, “Terme’de artık işsizlik, yatırım sıkıntısı kalmayacak” dedi.

Karma OSB ile ekonomik devrim

Terme Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışmaları tüm hızıyla sürerken, ilçe için yeni bir tarih yazılıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleştirilen bu projeler, Terme’nin yüzünü geleceğe dönük olarak değiştirecek.

Karma OSB ile ekonomik devrim

MÜTEŞEBBİS HEYET PROTOKOLÜ İMZALANDI
Terme Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Sanayi esnafıyla yaptığı programda 20 milyon TL’lik ortak kullanıma ait ‘Terme Cazibe Merkezi’ni yeni sanayi sitesinde esnafın hizmetine sunmaktan, yıllardır kanayan yarayı çözmüş olmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarafından yer tahsisi başvurusu kabul edilerek onaylanan OSB’miz için Kurucu Müteşebbis Heyetin oluşturulması için ön protokolümüzü Samsun Valimiz Sayın Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirdiğimiz toplantıda; Samsun Büyükşehir Belediyesi, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Terme Belediyesi olarak istihdamın ve yatırımın simgesi Termemizin yıllardır umudu olan Karma OSB kurucular protokolünü imzaladık.

Karma OSB ile ekonomik devrim

ARAZİ ONAYI TAMAM
Karma OSB’miz için arazi onayı alındı. Terme Karma OSB için kurucu müteşebbis heyet kuruldu. Çok yakında istihdamın kapılarını aralayacak bu büyük yatırım için yatırımcılarımızdan ön başvuruları alacağız. Çok şükür mücadelelerimiz sonuç verdi.”

 

EKONOMİYE BÜYÜK İVME
2019 seçim döneminde söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiren Başkan Kılıç’ın yenilikçi vizyonuyla hayata geçen Terme Karma OSB ilçenin geleceği için büyük bir fırsat. Bu yatırımın, ilçeye en az 1 Milyar TL yatırım getireceğini ve en az 3000 kişilik istihdam yaratılacak bu yatırımlar Terme’nin ekonomisine büyük bir ivme kazandıracak.

GELECEK İÇİN DEV ADIMLAR
Ali Kılıç ve ekibi, ilçenin stratejik konumu, verimli toprakları ve çalışkan insanlarından yola çıkarak, Terme’yi hem bölgesel hem de ulusal düzeyde önemli bir merkez haline getirmeyi hedefliyor. Bu proje, Terme’nin sadece bölgesel değil, ulusal ekonomide de söz sahibi bir merkez olmasının kapılarını aralıyor.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç mesajında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Terme yüzyılının başlangıcı anlamına gelen projelerimiz ilk kez gündeme geldiği andan itibaren her türlü desteğini veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Ticaret eski Bakanımız ve Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş ile hayallerin gerçekleşmesine büyük katkılar sağlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcılarımız Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekillerimiz Orhan Kırcalı, Ersan Aksu ve AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Fuat Köktaş’a, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekci’ye, Terme Esnafa Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Aktepe’ye, Terme’deki tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, yönetim kurulu üyelerine huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karma OSB ile ekonomik devrim

Sanayi esnafı programına çok sayıda esnaf katılırken, yapılan hizmetler ve bugün müjdesi verilen Karma OSB kurucular protokulünü imzalanması haberi için teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.