TERÖR EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ
Olay Emirefendi Mahallesi Katip sokakta meydana geldi.
Yazıyı yazan şahıs yakalandı Samsun`un Bafra ilçesinde otomobil camına yazılan terör örgütü isimleri polis ekiplerini harekete geçirdi. Ekipler olaydan kısa süre sonra şahsı yakaladı.
Edinilen bilgiye göre park halinde bulunan otomobilin sahibi aracının yanına geldiğinde camda yazı olduğunu gördü. “PKK, YPG ve TKP” yazdı. Bir okulda aşçı olarak çalışan Adem G. yazan yazıların terör örgütü isimleri olduğu gerekçesi ile polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, 55 NY 061 plakalı otomobil camına terör örgütü isimleri olan “PKK, YPG ve TKP” ayrıca siyasi parti “HDP” yazıldığını tespit etti. Polis ekipleri konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
ŞAKA YAPMIŞ
Olayla ilgili soruşturma başlatan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri söz konusu yazıyı yazan bir okul öğrencisini gözaltına aldı. Gözaltına alınan öğrenci Adem G.`yi tanıdığını ve ona şaka yapmak istediğini belirtti. Konu ile ilgili soruşturma sürüyor.