Dolar 32,5515
Euro 34,8962
Altın 2.426,31
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

‘TEŞEKKÜR’ GÜNÜ!

Samsun’un Terme İlçesi’nde Belediye Başkanı Ali Kılıç, yoğun kar yağışında gece gündüz demeden özveriyle çalışan personelini ‘teşekkür belgesi’ ile ödüllendirdi

‘TEŞEKKÜR’ GÜNÜ!
REKLAM ALANI
5 Şubat 2022 15:49

Samsun Terme’de geçen hafta etkili olan ve şehir merkezinde 40 santimetreyi yüksek kesimlerde ise zaman zaman 2 metreyi aşan kar kalınlığında gece gündüz demeden ilçede tek bir vatandaşın mağduriyet yaşamaması için üstün bir mücadele örneği sergileyen belediye personelleri Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından ‘teşekkür belgesi’ ile ödüllendirildi.

‘ONLAR GİZLİ KAHRAMAN’
Belge takdim töreni sırasında konuşan Başkan Kılıç, “Sahada yapılan çalışmaların tamamı insan gücüyle yapılıyor. Fen işleri Müdürlüğümüz, Temizlik işleri Müdürlüğümüz, Zabıta Müdürlüğümüz, Kültür İşleri Müdürlüğümüz büyük bir dayanışma örneği gösterdiler. Personellerimiz yeri geldiği zaman zor şartlar altında çalıştı. Kimse sıkıntı çekmesin diye uykuların feda ettiler. Ailelerinden feda ettiler. Bu sürecin gizli kahramanları mesai gözetmeden ekip ruhuyla çalışan ekip arkadaşlarımızdır. Yoğun bir emek veriyoruz. Kar yağışıyla birlikte tüm çalışma arkadaşlarımızla gece gündüz demeden sahadaydık. Onların gayretlerine yakından şahit olduk. Bunu da belirtmek isterim ki ekip arkadaşlarımızın sarf ettiği emek ve fedakârlık göz ardı edilemez. Ayrıca ilçemizin yüz ölçümünün büyüklüğü nedeniyle belediye ekipmanlarımızın ve personellerimizin yetişemediği yerde özel sektörden araç kiralayarak yardım aldık. O araçlarda çalışan kardeşlerimin de emeklerini unutamayız. Kar yağışının ilk gününden itibaren canla başla çalışan tüm ekip arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

154 PERSONELE TEŞEKKÜR
Başkan Kılıç, “Soğukta ve zor şartlar altında mesai arkadaşlarımız, vatandaşlarımızın ulaşımlarını rahat sağlamaları için üstün bir performansla çalıştılar. 24 saat hizmet anlayışı ile kaldırım temizliği, kar kürüme çalışmaları, yol tuzlama çalışmaları ile ilçemizde ulaşımı rahatlamak noktasında gayret ettiler. Bizde gayretlerini belgelendirerek, onları onure edelim istedik. Kar çalışmalarında görevli müdüründen şefine, operatöründen yardımcısına, işçisinden amirine 154 personelimize belgelerini takdim ettik. Onların nezdinde bir kez de ailelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Kılıç, ayrıca tören sonrası personele tatlı ikramında bulundu.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.