Dolar 32,3656
Euro 34,7941
Altın 2.394,37
BİST 10.260,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

TEŞKİLATLARA UYARI!

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Teşkilatlarımız her mahallede, her sokakta ama yetmez, her kapıya, her bir vatandaşımıza mutlaka ulaşıp, yanında olacağız” dedi

TEŞKİLATLARA UYARI!
REKLAM ALANI
22 Haziran 2021 16:12

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım İlçesi’nde bir dizi program gerçekleştirdi. Yılmaz, AK Parti teşkilatlarının sürekli halkın içinde olduğunu belirterek, “Yine de yetmez. Daha çok vatandaşa ulaşmalıyız” dedi.

TECRÜBE VE BİLGİ PAYLAŞIMI
İlçe gezilerine devam eden Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, programına AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başladı. İlçe Başkanı Mücahit Erbin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yusuf Ziya Yılmaz, parti çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Teşkilatla bilgi ve tecrübe paylaşımı buluşmasında ise bir çok konu başlığında görüşlerini paylaştı.

‘HALKIN İSTEĞİ BAŞ TACIMIZDIR’
AK Parti’nin tüm teşkilatlarıyla sahada ve halkın yanında olduğunu söyleyen Yusuf Ziya Yılmaz, “Hepimiz üzerimizde büyük bir sorumluluk taşıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yıllardır durmadan, yılmadan gecesini gündüzüne katarak aziz halkımıza ve vatanımıza hizmet noktasında büyük mücadeleler verdi, veriyor. Tüm teşkilatlarımızla dava arkadaşları, yol arkadaşları olarak bu kutlu yolda var gücümüzle çalışmamız, geleceğimiz için en iyisini ortaya koymamız gerekiyor. Halkımızın beklentileri, istekleri, görüş ve önerileri her zaman baş tacımız olmuştur. Teşkilatlarımız her mahallede, her sokakta, her caddede halkımızla bir aradadır. Ama yetmez, her kapıya, her bir vatandaşımıza mutlaka ulaşıp, yanında olacağız” diye konuştu.

GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNDA
Günün kucaklaşma ve çok çalışma günü olduğunun altını çizen Yılmaz, “Ülkemiz zorlu dönemlerden geçti, geçiyor. Verilen mücadelenin sonunda kazanan yine Türkiye olacaktır. Şehirlerimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz de yapacağımız her bir hizmet büyük ve güçlü Türkiye yoluna katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.