Dolar 32,4837
Euro 34,8581
Altın 2.421,72
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

TIR, ALEV ALEV!

Samsun’da mobilya yüklü bir TIR, seyir halindeyken çıkan yangında alev alev yandı

TIR, ALEV ALEV!
REKLAM ALANI
15 Nisan 2022 14:19

Samsun’un İlkadım İlçesi Ankara karayolu Ahullu mevkisi muayene istasyonu önünde saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, mobilya yüklü bir TIR, seyir halindeyken çıkan yangında alev alev yandı.

SÜRÜCÜ KENDİNİ DIŞARI ATTI
Kayseri’den yüklediği gümrük malı mobilyayı Gürcistan’a götüren Gürcistan uyruklu Badrı Shaınıdze idaresindeki BA-003-GT çekici ve BG-003-T dorse plakalı TIR, seyir halindeyken dumanlar yükselince sürücüsü aracı yolun kenarına çekerek kendini dışarı attı. Bu sırada alevler bir anda TIR’ı sardı. Olay itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verildi.

GERİYE DEMİR YIĞINI KALDI
Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri alev alev yanan TIR’a önce su ile müdahale etti. Su ile söndürülemeyen yangına itfaiye ekipleri bu kez köpük sıkarak söndürme çalışması yaptı. Yangın kontrol altına alınırken, TIR’dan geriye demir yığını kaldı.


İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.