Dolar 32,5933
Euro 35,0082
Altın 2.450,52
BİST 9.785,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

TIR’DA CAN PAZARI!

Samsun’un Tekkeköy İlçesi’nde TIR’la çarpışan kamyonun sürücüsü sıkıştığı yerden ekiplerin yardımıyla kurtarıldı

TIR’DA CAN PAZARI!
REKLAM ALANI
5 Şubat 2023 13:21

Samsun‘un Tekkeköy İlçesi’nde 3 aracın karıştığı kazada TIR sürücüsü Mucip Kurtli, direksiyonunda sıkıştı. İtfaiye görevlilerinin iki saatlik çalışması sonucu çıkarılan Kurtli, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ
Dün akşam Samsun’un Tekkeköy ilçesi Şabanoğlu Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, Mümin T. yönetimindeki 61 ABY 417 plakalı otomobil ile Abdullah G. yönetimindeki 41 FN 799 plakalı TIR çarpıştı. Bu sırada arkalarından gelen Mucip Kurtli yönetimindeki 35 HZY 13 plakalı TIR da kaza yapan araçlar çarptı.

BAYGIN HALDE KURTARILDI
Çevredekileri ihbarı ile sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. TIR’da sıkışan sürücü Mucip Kurtli için itfaiye ekipleri çalışma başlattı. TIR’ın ön camı kazma ile söküldü, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından Kurtli, baygın halde sıkıştığı yerden çıkartıldı.

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE
İlk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Mucip Kurtli’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Öte yandan, kurtarma çalışmalarına katılan Tekkeköy Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliğinde görevli bir polis memuru ise kırılan cam parçalarından dolayı elinden hafif şekilde yaralandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.