Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

TRABZONLULAR GİTTİ SAMSUNLULAR GELDİ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Trabzonlu olan 3 daire başkanı görevinden alınırken yerlerine 2’si Samsunlu 3 yeni daire başkanı getirildi

TRABZONLULAR GİTTİ  SAMSUNLULAR GELDİ!
REKLAM ALANI
7 Haziran 2024 22:18

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, kurumdaki 3 daire başkanlığına yeni isimler atadı. Halit Doğan’ın yeni operasyonu sonrası Trabzon doğumlu olan 3 daire başkanının görevden alınması, yerlerine ise 2’si Samsun doğumlu 3 yeni daire başkanının atanması dikkati çekti.

Samsun Büyükşehir'de KAN değişimi sürüyor

SATIN ALMA, İTFAİYE, PARK BAHÇELER
Yapılan son değişikliklere göre Büyükşehir Belediyesi Satın Alma Daire Başkanı Trabzonlu Müzeyyen Yavuz Eyüp’ün yerine Vezirköprülü olduğu bilinen Alper İyici atandı. Başkan Halit Doğan, Trabzonlu olan İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Falcıoğlu’nu da görevinden alarak yerine Salıpazarlı Ertan Özcan’ı atadı.

 

Samsun Büyükşehir'de KAN değişimi sürüyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Halit Doğan ile birlikte başlayan KAN DEĞİŞİMİ sürüyor.

 

Samsun Büyükşehir'de KAN değişimi sürüyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar İtfaiye Müdahale Şube Müdürü olarak görev yapan ve son olarak Mezarlıklar Müdürlüğü görevini yürüten Ertan Özcan, İtfaiye Daire Başkanı oldu.

Park ve Bahçeler Daire Başkanı Trabzonlu Ekrem Şahin’in yerine ise İstanbul Sancaktepe Belediyesi’nde görevli bir orman mühendisinin atandığı bildirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.