Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

TRAFİK FELÇ!

Samsun’da Anadolu’yu Karadeniz’e bağlayan kavşak noktasında kamyon ile TIR’ın çarpışması sonucu trafik felç oldu. 1 kişinin yaralandığı kazada kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

TRAFİK FELÇ!
REKLAM ALANI
11 Kasım 2021 14:58

Samsun-Ankara karayolu Otakgar Kavşağı ile çevre yolunun birleşme noktasında saat 09.00 sıralarında meydana gelin kazada Ankara yolu bağlantı noktası istikametinde aynı yöne doğru giden 55 GN 330 plakalı TIR ile 55 ADU 372 plakalı nakliyat kamyonu çarpıştı.

KİLOMETRELERCE KUYRUK OLUŞTU
Kazaya karışan araçlar yolu trafiğe kapattı. Kaza sonucu yaralanan TIR sürücüsü Ayhan Aktürk, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan kazanın ardından karayolu ulaşıma kapandı. Kazanın okul giriş saatine denk gelmesi, Anadolu’yu Doğu ve Batı Karadeniz’e bağlayan noktada olması nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Kaza sonucu yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Bazı sürücüler bulundukları yerde trafiğin açılmasını beklerken bazı sürücüler ise ters yönden giderek ulaşmak istedikleri yere gitmeye çalıştılar.

NEREDEYSE HER GÜN KAZA OLUYOR
Yaşanan kazanın ardından olay yerindeki trafik ekiplerine kazayı anlatan kamyon sürücüsü Recep Koru, kazada kendisinin suçunun olmadığını ve TIR’ın çarpması sonucu arabanın kendi ekseni etrafında döndüğünü söyledi.


1 saatten fazla süredir trafikte bekleyen vatandaşlar ise, “Nerdeyse her gün burada kaza oluyor. Okul saati olduğu için trafik çok yoğun. Kaza sonrası yolun hemen açılması lazımdı. Çok uzun süredir burada bekliyoruz. Çekici de ters yoldan gelemedi. Trafiğin bu kadar uzun süre kapalı kalmaması gerekiyordu” dediler.

1,5 saatlik bekleyişin ardından yol trafiğe açılırken, kazada yaralanan tır sürücüsü de ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.