Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

TRAFİK RAHATLAYACAK!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından İlkadım İlçesi Kışla Mahallesi’nde yeni imar yolu açılıyor. Çift şeritli 1900 metre uzunluğundaki yol tamamlandığında bölgede trafik rahatlayacak

TRAFİK RAHATLAYACAK!
REKLAM ALANI
28 Mart 2023 15:24

Samsun‘da Çevre Yolu’ndan Polatlı Bulvarı’na giren araçların oluşturduğu trafik yoğunluğuna alternatif çözüm üreten Büyükşehir Belediyesi, İlkadım İlçesi Kışla Mahallesi 1769. Sokak’ta yeni imar yolu açma çalışmaları başlattı.

HASTANE YOLUNDA TRAFİĞE TAKILMAYACAKLAR
Çift şeritli 1900 metre uzunluğundaki yolun çalışmaları tamamlandığında Polatlı Bulvarı’na giren araçlar Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin trafiğine takılmayacak, Tepecik, Derebahçe, Kışla ve Kadıköy Mahallelerinin de ulaşım mesafesi kısalacak. Ayrıca yeni yol Gebi Caddesi’ni Polatlı Bulvarı’na bağlayacak.

BULVARIN TRAFİK YÜKÜ AZALACAK
Yeni imar yolu çalışmaları ile ilgili bilgi veren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı İlkadım Şube Şefi Oktay Altun, “1769. Sokak’ta başlattığımız 1900 metrelik yol çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. Şu an zayıf zemindeki toprağı kazıyıp döküm sahasına götürüyoruz. Alana dolgu malzemesi çekip silindirle sıkıştırarak sağlam zemin oluşturuyoruz. Bölgede çalışmalarımız tamamlandığında Polatlı Bulvarı’na giren araçlar Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin trafiğine takılmayacak. Alternatif yol sayesinde bulvarın trafik yükü ciddi şekilde azalacak” dedi.

VATANDAŞIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ
Samsun’a şehir içi trafiğini rahatlatacak yeni yolların kazandırıldığını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun’da ulaşıma çok önem verdiklerini ve bu konudaki çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Demir, “Açılan yeni imar yollarımız hem bölgedeki yapılaşmalar için önem arz ederken, trafik ağının genişlemesine de yardımcı oluyor. Bizler daha güzel bir Samsun ve İlkadım için çalışma yürütürken, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran uygulamaları hayata geçiriyoruz. Bölgede devam eden kazı, dolgu ve hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni imar yolunu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.