Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

‘TRAFİK’TE SEFERBER OLDU!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik polisleri tarafından yayalar için trafik uygulaması yapıldı

‘TRAFİK’TE SEFERBER OLDU!
REKLAM ALANI
10 Ekim 2022 18:19

Samsun İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından görevlendirilen zabıta ekipleri, Cumhuriyet Meydanı dış kavşakta yayalar üzerinde trafik ışıkları uygulaması gerçekleştirdi.

TRAFİK DEDEKTİFİ KİMLİK KARTI
Akıllı trafik sistemleri çerçevesinde değişen kavşaklar ve ışıklar nedeniyle vatandaşları bilgilendiren ekipler, trafik kurallarına uyan yayalara düdük, trafik dedektifi kimlik kartı gibi çeşitli hediyeler verdi.
Cumhuriyet Meydanı dış kavşakta yapılan trafik uygulamasında değişen kavşaklar ve ışıklar nedeniyle vatandaşlar uyarıldı. Trafik kurallarına uyan yayalara düdük, trafik dedektifi kimlik kartı gibi çeşitli hediyeler verildi.

VATANDAŞLAR MEMNUN OLDU
Uygulamadan memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Trafik ışıklarına hem yayalar hem de şoförler uymalı. Bugün yapılan uygulamayı çok yerinde buluyoruz. Bazen yaya geçitlerinde çok uzun bekliyoruz. Önceliğin yayalarda olduğunu herkese hatırlatmak istiyoruz” dedi.

Ekipler, trafik kurallarına uymayıp kırmızı ışıkta geçen yayalara ise uyarıda bulunup, bilgilendirici broşür verdi. Kurallara uymayan yayalar, bundan sonra daha dikkatli olacaklarının sözünü verdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.