Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Samsun’da katledilen kadının kızından Türkiye’yi AĞLATAN sözler!

Samsun’da akrabası tarafından vahşice öldürülen Arzu Aygün’ün kızının “Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem” sözleri, herkesi ağlattı

Samsun’da katledilen kadının kızından  Türkiye’yi AĞLATAN sözler!
REKLAM ALANI
28 Ocak 2021 16:20 | Son Güncellenme: 28 Ocak 2021 18:31

Samsun’un Atakum İlçesi’nde 42 gündür haber alınamayan Arzu Aygün’den kahreden haber geldi. Arzu Aygün’ün gözaltına alınan sevgilisi Muharrem Coşkun, Arzu Aygün’ü öldürdüğünü itiraf etti. Muharrem Coşkun ifadesinde Arzu Aygün’ü tabanca ile vurarak öldürdüğünü ve cesedinin Kozluk Mahallesi’nde olduğunu söyledi.

‘EN SON ATAKUM’DA GÖRÜŞMÜŞTÜK’
Kayıp olan Arzu Aygün bir süredir Müge Anlı’nın programında aranıyordu. Müge Anlı’nın programına bağlanan Muharrem Coşkun önceki ifadesinde, “En son Atakum’da görüştük sonra bir daha görmedim. Telefonunu ve bir flash bellek verip yanımda ayrıldı” demişti.

‘BU SEFER BENİM ANNEM…’
Bu sabah Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Arzu Aygün’ün kızı Nazlı’nın sözleri ekran başındakileri duygulandırdı. Müge Anlı ile birlikte programı izleyen herkes, Nazlı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı “Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem” sözlerini görünce gözyaşlarını tutamadı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.