Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

TÜGVA Samsun, AK Parti’de

TÜGVA Samsun İl Yönetimi, AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Hakan Karaduman’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

TÜGVA Samsun, AK Parti’de
REKLAM ALANI
30 Ocak 2018 22:37

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Hakan Karaduman’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette TÜGVA İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. TÜGVA adına, İl Başkanı Avukat Hakan Karaduman’a görevinde başarılar dileyen İl Temsilcisi Durmuşoğlu, “Sayın Karaduman’ın dinamizmi ve enerjisi bize ufuk verdi. Allah yolunu açık etsin.” dedi.

MİSYON VE HEDEFLERİMİZ…

TÜGVA’nın tek amacının tüm gençliği hiçbir ayrım gözetmeden kucaklamak, onların gelecek nesillere donanımlı, milli ve manevi duygularla emin adımlarla ilerlemelerine yardımcı olmak olduğunu söyleyen Durmuşoğlu, “Çalışmalarımızla eller birleşiyor, gönüller perçinleşiyor. Vakıf olarak özellikle eğitim başta olmak üzere, öğrencilerimize her türlü imkanı sunmaya çalışıyoruz. Hiçbir beklenti olmadan var gücümüzle, genel merkezimizin direktifleri, misyonlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda sahada çalışıyoruz. Tabi bu çalışmaları yürütürken birçok desteklerde alıyoruz. Şehrimizin önemli temsilcilerinin bizlerin yanında olduğunu görmek, daha şevkle çalışmamıza katkı sağlıyor. Avukat Hakan Karaduman, gençliğin içinde yetişmiş ve gençliğe değer veren bir isim. Görevinin hayırlı olmasını, başarılarının devamını temenni ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Karaduman ise, gençliğin kendileri için vaz geçilmez olduğunu belirterek, parti olarak da her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Gençliğe parti içerisinde her kademene görevler verildiğine vurgu yapan Karaduman, “Gençlik bizim teminatımızdır” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.