Dolar 32,4979
Euro 34,9774
Altın 2.431,80
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

TÜRKİYE VE BAFRA OLARAK GURUR DUYDUK

Dünya şampiyonu boksörümüz ve antrenörü Serkan Cezayirli Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti

TÜRKİYE VE BAFRA OLARAK GURUR DUYDUK
REKLAM ALANI
6 Mart 2017 17:44

26 Şubat’ta Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Dünya kick boks şampiyonasında çıktığı unvan maçında 2 yıldır kemeri elinde bulunduran İranlı sporcuyu nakavt ederek kemerin yeni sahibi Bafralı Ümit Kazanbaş olmuş ve Dünya Kupası unvan maçını başta Azerbaycan TV kanalları olmak üzere pek çok ülkenin televizyonları canlı olarak yayınlamıştı. Dünya şampiyonu boksörümüz ve antrenörü Serkan Cezayirli Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti.

 

TÜRKİYE VE BAFRA OLARAK GURUR DUYDUK

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyarette yaptığı açıklamada şunları söyledi: Öncelikle 80 kiloda dünya şampiyonu olan kick Boks sporcumuz Ümit Kazanbaş ve antrenörü Serkan Cezayirli’yi tebrik ediyorum.  Şampiyon boksörümüz 10 yıldır bu sporun içinde yer alıyor, antrenörü Serkan Cezayirli ile birlikte büyük emekler verdi. 26 Şubat’ta ise 24 yaşında dünya şampiyonluğunu kazanarak bizleri mutlu etti. Türkiye ve Bafra olarak gurur duyduk.  Disiplinli çalışma, emek vermek ve inanmak başarıya giden önemli adımlardır. Sporcumuz bunu gerçekleştirdi ve genç yaşta örnek oldu. Gençlerimizin spor yapmalarını önce sağlıkları için öneriyorum. Bizde bu konuda üzerimize düşeni her zaman yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimize kendilerine inanmalarını öneriyorum. Dünya şampiyonu boksörümüz bunun en güzel örneğidir. Boksörümüze aynı disiplin, emek, çalışma ile devam etmesini ve unvanını korumasını diliyorum.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.