Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Tuvalete gitme bahanesiyle 3 bin lirayı çaldı

Samsun’un Bafra ilçesinde 83 yaşındaki bir vatandaşın bankadan çektiği 3 bin lira, tuvalete gitme bahanesiyle eve giren şahıs tarafından çalındı.

Tuvalete gitme bahanesiyle 3 bin lirayı çaldı
REKLAM ALANI
31 Ocak 2019 15:13 | Son Güncellenme: 31 Ocak 2019 15:23

Olay, Fatih Mahallesi Ağaçkız Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bankadan 3 bin lira para çeken Mustafa K. (83) evine geldi. K., cebinde bankadan çektiği 3 bin liranın bulunduğu ceketini evin içerisinde bulunan çekyata çıkartıp evin önünde odun kırmaya başladı. Evin önüne gelen henüz kimliği belirlenemeyen 1 şahıs, yaşlı adama tuvaletinin olduğunu söyleyerek eve girmek için izin istedi. Yaşlı adam da tuvaleti kullanabileceğini söylemesi üzere içeri giren şahıs çekyatın üzerinde bulunan ceketinin cebindeki 3 bin lirayı aldıktan sonra evden ayrılarak kayıplara karıştı.

Kısa bir süre sonra odaya giren Mustafa K., ceketinde bulunan paranın olmadığını fark ederek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen asayiş büro ve olay yeri ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda yaşlı adamın parasını aldıktan sonra kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.