Dolar 32,2781
Euro 35,0348
Altın 2.472,91
BİST 10.531,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

‘ÜLKÜCÜ HAREKETİN DÖNÜM NOKTASI!..’

Samsun’da, Yusufiyeli Ülkücüler Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Adem Şahin, 3 Mayıs Türkçülük Günü’nün Ülkücü hareketin dönüm noktası olduğunu söyledi

‘ÜLKÜCÜ HAREKETİN  DÖNÜM NOKTASI!..’
REKLAM ALANI
2 Mayıs 2024 17:58

Genel merkezi Samsun’da bulunan Yusufiyeli Ülkücüler Teşkilatı, 3 Mayıs Türkçülük günü nedeniyle bir basın açıklaması yayımladı. Açıklamada, 3 Mayıs Türkçülük Günü’nün Ülkücü hareketin dönüm noktası olduğuna vurgu yapıldı.

HÜSEYİN NİHAL ADSIZ’IN ÖNEMİ
Yusufiyeli Ülkücüler Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Adem Şahin, 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle yaptığı açıklamada şu görüşleri dile getirdi:

“3 Mayıs Türkçülük Günü, Ülkücü hareketin dönüm noktasıdır. Türkçülüğün, Türk ırkı nın ruhunda, kanında ,beyninde yaşayan hayat prensiplerinin fikir haline gelmiş şeklidir. Hüseyin Nihal Adsız 1944 yılında vatan ve millet uğrunda kalemini bir kılıç gibi kullanarak, yüreklerde Türkçülük ülküsünü yakan erenlerden biridir.

TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN BAYRAMI
3 Mayıs Türk Milliyetçilerinin bayramıdır, yabancı ideolojiye baş kaldırştır. Türk Milliyetçilerinin bayraklaşan hareketine yalan ve iftira atanların o yalanlarda boğulduğu gündür. Türk Milletini yıkma yok etme hürriyeti diye bir hürriyet bu topraklarda barınamaz. 3 Mayıs Türk Milliyetçilerine en acımasızlığı yaşatanların karşısında çileler bizim rütbemizdir, diyerek her türlü zorluk karşısında en derin sevginin tüm dünyaya ilan edildiği gündür.
3 Mayıs, bizi biz yapan değerleri savunanları, hapislere, taputluklara hapsederek beyinlerinin körleştiğini ispat edenlerin, milliyetçiler tarafından tescillendiği gündür.

TANRI DAĞLARI’NDA GEÇİT RESMİ
Yusufiyeli Ülkücüler olarak Türklüğümüzü unutmayacağız, unutanlara hep hatırlatacağız. Bu yürüyüş devam ediyor.Türk ordusu Ata ruhlarının dolaştığı Altay ve Tanrı Dağları eteklerinde geçit resmi yapıncaya kadar devam edecektir.”

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.