Dolar 32,3544
Euro 34,7650
Altın 2.401,62
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

UNUTULMAZ KAMP!

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde bir araya gelen Bafra Extrem Grubu üyeleri, ıssız adada 15 kişilik kano kampını gerçekleştirdi

UNUTULMAZ KAMP!
REKLAM ALANI
25 Ekim 2022 14:57

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’ne bağlı Kaplancık Mahallesi’nde, Bafra Extrem tarafından ıssız bir adada kano kampı gerçekleştirildi. Vezirköprü Yolpınar Mahallesi Derneği tarafından desteklenen kano kampında macera dolu anlar yaşandı.

KAMP

ÇADIRLAR KURULDU, ATEŞ YAKILDI
Kano kampında, ilk gün kanolarla adaya geçilerek başladı. Çadır kurulumu, ateş yakma, gece açık hava sineması gibi faaliyetlerle ilk gün adaya gelen kampçılar hem birbirleriyle tanışarak keyifli vakit geçirme şansı elde ettiler. Kampın ikinci günü sabah kahvaltısının ardından saat 09.30’da adadan kanolarla Kaplancık Kanyonu’na doğru yol alan kamp ekibi kanyondan toplu halde geçti.

KAMP

Bafra Extrem Grubu Sorumlusu Volkan Karaman yaptığı açıklamada, “15 kişi ile sınırlı tuttuğumuz bu kamp ıssız bir adada gerçekleştirerek Türkiye’nin ilk kano kampı olma özelliğini de taşıdık. Bizler kano kampı ve diğer faaliyetlerimiz ile Bafra-Vezirköprü arasında doğa sporlarını potansiyeline dikkat çekmek istiyoruz. Tüm doğaseverlerin görmesi gereken yerler buralar, özellikle Kaplancık Kanyonu ve adalar görseli oldukça yüksek. İlerleyen tarihlerde bu bölgede etkinliklerimiz devam edecek. Bu sayede bölge halkı içinde turizmden gelir elde etme şansı doğacak. Hatta iki üç yıla kadar binlerce insanın ziyaret ettiği yerlerden biri olma özelliği kazanabilir diye düşünüyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.