Dolar 32,4919
Euro 34,7350
Altın 2.489,38
BİST 9.485,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Usta yabancılar pazarında

24 Haziran seçimleri için Yabancılar Pazarı esnafına ziyarette bulunan Usta, seçimler hakkında esnafa bilgi verdi

Usta yabancılar pazarında
REKLAM ALANI
7 Haziran 2018 21:50

Cumhur İttifakının nedenlerini anlatan Usta, “Bu ülke 15 Temmuz’u yaşadı. Devletin o tarihten itibaren gösterdiği siyaset tamamen devletin bekasına yöneliktir. Bu süreçte olduğu gibi 24 Haziran seçimleri ve sonrasında da Ak Parti ile ittifak içinde bulunacağız” dedi. Usta Yabancılar pazarında bulunan Samsun Züccaciye-Bujiteri-Kırtasiye-Oyuncakçılar Odası başkanı Olcay İnaç ve Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Ali Akyüz’ü ziyaret etti.

Yabancılar çarşısındaki esnaf ziyaretlerinin ardından Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziyaret eden Usta, yolcular ve terminal çalışanlarının sıkıntılarını dinledi.

Usta, terminal ziyaretinin ardından oruçlarını açmak için Batıparka gelen aileleri selamlayıp istek ve sıkıntılarını dinledi.

Usta iftarın ardından teravih namazı için Atakum İlçesine bağlı Aksu Köyü’ne gitti. Teravih namazının ardından cami cemaati ile çay sohbeti gerçekleştiren Usta, Aksu Köyünde ikamet eden vatandaşları 24 Haziran seçimleri hakkında bilgilendirdi. Usta, Aksu köyünden dua ve alkışlarla uğurlandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.