Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

‘USTA’ca yönetim gelecek

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta’ya Bafra’da yoğun ilgi

‘USTA’ca yönetim gelecek
REKLAM ALANI
28 Mart 2019 19:02

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta Bafra’da vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşarak, “Kimse, vatandaşın parasını, hakkını, hukukunu yemesin. Vatandaş, Belediye Başkanından hesap sorabilsin. Belediye Başkanı da hesap verebilsin…” diyen kardeşlerim, şüpheniz olmasın, emaneti alacağız, hıyanet etmeyeceğiz!” dedi.


‘ÖNCELİĞİMİZ GENÇLERİMİZ’
Bağımsız Aday Usta önceliğimiz gençlerimiz diyerek, “Sevgili Gençler, umudumuz ve geleceğimiz sizlersiniz… Her daim sizleri ön planda tutacağız, gençlerimiz için sorunsuz ve yaşanabilir bir Samsun’a birlikte ulaşacağız. “İlk oyum Erhan Usta’ya” diyen sevgili gençler, hepinize şimdiden teşekkür ederim. Pişman olmayacaksınız” açıklamasında bulundu.


‘BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!’
Usta, “Bafra’da esnaf kardeşlerimizle buluştuk. Bu güzel kardeşlerim vesilesiyle tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ederim. Baframızı özellikle sebze üretimi konusunda eski günlerine kavuşturmak için, çiftçimizin de, esnafımızın da, tüketicimizin de fiyatlardan memnun olduğu, bolluğu, bereketi ve kazancı Baframıza getirmek için var gücümüzle, hep beraber çalışacağız. Birlikte başaracağız!”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.