Dolar 32,5519
Euro 34,9369
Altın 2.443,57
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘KAR VE YAĞIŞ’ UYARISI!..

Meteoroloji’den kar ve kuvvetli yağış uyarısı
Bu hafta hava sıcaklıkları yağışla birlikte ülke genelinde azalacak. Batı kesimlerde sıcaklık mevsim normalleri altında seyredecek. Cuma gününden itibaren ise ülke genelinde kar yağışı etkili olacak

‘KAR VE YAĞIŞ’  UYARISI!..
REKLAM ALANI
14 Aralık 2021 12:18 | Son Güncellenme: 14 Aralık 2021 12:22

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava tahmini raporunu internet sitesinde paylaştı. Yapılan değerlendirmelere göre, hava sıcaklıkları ülke genelinde azalarak mevsim normalleri civarında, batı kesimlerde ise yer yer mevsim normalleri altında seyredecek.

BATI KARADENİZ’DE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAGANAK
Türkiye, sıcaklıkların düşmesiyle birlikte yağışlı havanın etkisine girecek. Özellikle kıyı Ege ve Marmara‘da kuvvetli yağış görülecek. Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz’de sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak. Batı Karadeniz‘de bugün(salı) de bölge genelinin yağışlı geçmesi bekleniyor. Bugün bölgede yağışların genellikle yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.
EGE BÖLGESİ
Ege’de metrekareye 50 ile 100 kilogram arasında yağış düşmesi bekleniyor. Kıyı Ege, İstanbul, Bursa, Yalova, Çanakkale, Balıkesir ve Manisa çevrelerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor.
AKDENİZ BÖLGESİ
Akdeniz’de hafta başında şiddetli rüzgar görülecek. Bölgede sonraki günlerde ise yağış bekleniyor.
ÇARŞAMBA GÜNÜ DOĞU VE İÇ EGE’DE KAR VAR
Doğu kesimlerde beklenen karla karışık yağmur ve kar, çarşamba günü itibarıyla iç Ege’de kendini gösterecek.
İSTANBUL’DA SICAKLIK 10 DERECEYE DÜŞECEK
İstanbul’da iki gün boyunca kuvvetli yağış görülecek. Hafta boyunca yağış devam edecek.15 derece olan hava sıcaklığı hafta ortasında 10 dereceye düşecek.
ANKARA’YA KAR GELİYOR
Ankara’da hafta başında 16 derece olan sıcaklık salı gününden itibaren düşmeye başlayacak ve 6 dereceye kadar düşecek. Kentte, cuma gününden itibaren kar yağışı etkili olacak.
İZMİR’DE KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR
İzmir’de haftanın ilk iki günü kuvvetli yağış var. Özellikle kuzey ilçelerde yağış kendisini daha da hissettirecek.
METEOROLOJİ OLUMSUZ DURUMLARA KARŞI UYARDI
Meteoroloji, yağışların neden olabileceği sel, su baskını, yıldırım ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.