Dolar 32,5257
Euro 34,9376
Altın 2.436,55
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

UYGULAMASI!

Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik’teki tüm eczacıların ‘Nöbetçi Eczane’ uygulamasına dahil olduklarını söyledi

UYGULAMASI!
REKLAM ALANI
6 Şubat 2022 21:33

İlçedeki sağlık hizmetlerinin her geçen gün gelişme gösterdiğini kaydeden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Geçmiş yıllarda ilçedeki eczanelerimiz gece ve hafta sonu isteğe bağlı olarak nöbet tutarlardı. İlçemizdeki ‘Nöbetçi Eczane’ uygulaması artık sistemli bir şekilde başlamış oldu. İlçemizdeki eczanelerimiz sırasıyla ‘Nöbetçi Eczane’ olarak her gece ve hafta sonu tüm ilçe halkına hizmet vermektedir” dedi.

VATANDAŞ UYGULAMADAN MEMNUN
Geçmiş yıllarda ilçedeki eczanelerin isteğe bağlı olarak gece ve hafta sonu sırasıyla hizmet verdiğini dile getiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik bugün gelişen ve değişen çehresiyle örnek bir ilçe haline geldi. İlçemizdeki tüm eczanelerimiz sırasıyla ‘Nöbetçi Eczane’ uygulamasına dahil olmuş durumda” diye konuştu. Halkın bu uygulamadan büyük memnuniyet duyduğunu aktaran Başkan Sandıkçı, “Bugün artık ilçemizdeki tüm eczaneler ‘Nöbetçi Eczane’ sistemine dahil edilerek sırasıyla her gece ve hafta sonları nöbet tutup vatandaşımıza hizmet verebiliyor. Halkımız uygulamadan çok memnun” dedi.

ŞEHİR VE DİŞ HASTANELERİ
İbrahim Sandıkçı ayrıca, “İlçemizde yapımı devam etmekte olan Diş Hastanesi yakında hizmete girecek. Bununla birlikte bölgemizin gurur kaynağı olan Şehir Hastanesi de 2023 yılında hizmete girecek. Halkımız ihtiyaç duyduğu tüm sağlık hizmetlerini artık ilçemizden alabilecek” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.