Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Vali İbrahim Şahin ”Ensar Kur’an Kursu”Ziyareti

Bafra’nın yürüttüğü muhacir-ensar kardeşliği örneğidir

Vali İbrahim Şahin ”Ensar Kur’an Kursu”Ziyareti
REKLAM ALANI
5 Ekim 2016 17:40 | Son Güncellenme: 5 Ekim 2016 18:13

Samsun Valisi Sayın İbrahim Şahin ilçe Kaymakamımız Hacı İbrahim Türkoğlu, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Müftüsü İsmail Çiçek ve beraberindeki heyet bugün Bir yıl önce Cizre’den Bafra Kur’an Kurslarına gelen 90 Öğrenciyi yerlerinde ziyaret etti.

dsc_0274 dsc_0239

 

Samsun valisi Şahin yaptığı konuşmasında, ‘’Türkiye’ye örnek bir iş yapıyorsunuz, kim buna kimin emeği varsa herkese tek tek teşekkkür ederim, bu yapılan faaliyet Türkiye’ye örnek, bu Cizreli öğrencilerimizi misafir etmek bu faaliyeti Bafra’nın yapması ayrı bir önem arz ediyor. Bu aslında bir anlam da da Bafra halkının ne kadar cömert, ne kadar misafir perver, ne kadar Ensar ruhuyla hareket eden yapı olduğunu gösteriyor diyen Şahin konuşmasında, muhacirlere Ensar desteği sağlıyorsunuz Ensar’ın gösterdiği misafir perverliği ortaya koyuyor Bafra halkı. İnşallah bu Ensar ruhuyla öbür tarafta da peygamber efendimize Ensar gibi yakın durur, bizlerde en azından bundan nasip dar oluruz, nasip yar oluyoruz diyerek sözlerine son verdi.

Bafra Müftüsü İsmail Çiçek yaptığı konuşmada ” ilk geldikleri günden bu yana kıyafet ve okul masrafları yardımsever Bafra’lılar tarafından karşılanan öğrencilerimizin servis ücretleri ise Din görevlilerinden aylık toplantılarda toparlanan yardımlardan karşılanmıştır.

img-20161005-wa0003

Bu yıl ise servis ücretleri Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanmıştır. Kaymakamlığımız tarafından Cizreli öğrencilere Çanakkale gezisi düzenlenmiştir. Ayrıca tüm öğrencilerimiz Valiliğimiz ve Büyük Şehir Belediyemiz tarafından Cizre’ye ailelerine ziyarete gönderilmiştir, bu çalışmalar bütün Bafra’nın yürüttüğü muhacir-ensar kardeşliği örneğidir”dedi.

img-20161005-wa0002

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.