Dolar 32,5994
Euro 34,7386
Altın 2.496,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

VALİ OSMAN KAYMAK;“Milletimize umut aşılamıştır”

Samsun Valisi Osman Kaymak, İstiklâl Marşı’mızın kabulünün 99. yıldönümü sebebiyle mesaj yayımladı.

VALİ OSMAN KAYMAK;“Milletimize umut aşılamıştır”
REKLAM ALANI
12 Mart 2020 10:33 | Son Güncellenme: 12 Mart 2020 10:32

Vali Kaymak mesajında; “İstiklal Marşımız; göğsümüzü gererek haykırdığımız, milletimize ve gelecek nesillere olan güvenimizi, atalarımıza olan saygımız ile vatan sevdamızı artırmakta ve artırmaya devam etmektedir” dedi.
Vali Kaymak’ın mesajı şu şekilde:
Türk milletinin büyük bir fedakârlık ve azimle kazandığı İstiklâl Mücadelesini en yüksek duygularla anlatan ve Türkiye Cumhuriyetinin temellerini inanç, mücadele, birlik ve beraberlik harçlarıyla yükselten İstiklâl Marşı’mızın kabulünün 99. yıldönümünü kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.
Bağımsızlığımızın en önemli simgelerinden olan İstiklal Marşımız; göğsümüzü gererek haykırdığımız, milletimize ve gelecek nesillere olan güvenimizi, atalarımıza olan saygımız ile vatan sevdamızı artırmakta ve artırmaya devam etmektedir.
Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY, adeta destan yazılan İstiklal harbine tüm kalbi ve benliğiyle katılmış, milli mücadelenin manevi ve fikri cephesini yaşatarak aziz milletimizin duygularına tercüman olmuş, istiklal ruhunun milletimizin iliklerine kadar işlemesini sağlayarak en zor günlerde milletimize umut aşılamıştır.
Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü ve İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 99. yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, İstiklal Marşımızın Şairi Mehmet Akif ERSOY’u, bütün İstiklal kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.