Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Valilik uyardı ” yollar trafiğe kapanacak”

Valilik uyardı ” yollar trafiğe kapanacak”
REKLAM ALANI
16 Mayıs 2019 15:55

19 Mayıs 2019 Pazar günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 06:00-24:00 saatleri arasında kutlanacak 19 Mayıs 1919’un 100. Yılı etkinlikleri kapsamında İlimizde birçok etkinlik ve program düzenlenecektir.
Bu doğrultuda alınacak trafik tedbirleri kapsamında;
19 Mayıs 2019 Pazar günü;
1. Yapılacak yürüyüş ve etkinliklerle ilgili olarak Fuar Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, 19 Mayıs Bulvarı, Lise Caddesi ve buralara açılan cadde/sokaklar çift yönlü olarak programlar sona erene kadar araç trafiğine kapatılacaktır.
2. Koşulacak olan “Maraton” nedeniyle 06:00-11:00 saatleri arsında Fuar Caddesi, Adnan Menderes Bulvarı Batı Park Sheraton Otel ile Golf Kulübü Kavşağı arası ve Atatürk Bulvarı Karayolları Kavşağı ile Atakent (TV) Kavşağı arası deniz bandı maraton başlamadan önce ve maraton sona erene kadar araç trafiğine kapatılacaktır.
3. Saat 09:40’da Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak “Ana Tören Programı” nedeniyle Atatürk Bulvarı Liman Kavşağı ile Belediye Evleri Kavşağı arası saat 07:00 itibariyle kontrollü olarak trafiğe kapatılacak olup, hususi / ticari araçların, minibüs/kamyonetlerin, motosiklet vb. araçların geçişine izin verilemeyecektir.
4. Doğu Park mevkiinde yapılacak olan Solo Türk ve Türk Yıldızları gösterisini izlemeye gelen vatandaşlarımızın araçları yaya yoğunluğunun çok fazla olduğu etkinlik alanına alınmayacak olup, araçlar park için eski 19 Mayıs Stadyumu otopark alanını ve Piazza AVM arkası sanayi içerisini kullanacaktır. Araçların Atatürk Bulvarı üzerine ve etkinlik alanına park etmelerine izin verilmeyecek ve saat 13:00 itibari ile Atatürk Bulvarı Belediye Evleri Kavşağı ile Liman Kavşağı arası deniz bandı kontrollü olarak trafiğe kapatılacaktır.
5. Gün boyunca Atatürk Anıtı ve çevresinde birçok etkinlik ve program düzenleneceğinden 19 Mayıs 2019 Pazar günü tüm gün boyunca Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapatılacaktır.
Vatandaşlarımız alternatif güzergâh olarak;
1. Sinop-Atakum istikametinden gelen vatandaşlarımız Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, İlkadım Bulvarı, Barış Bulvarı, 100. Yıl Bulvarı
2. Ordu-Tekkeköy istikametinden gelen vatandaşlarımız İlkadım Bulvarı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ve Anadolu Bulvarı’nı alternatif güzergâh olarak kullanabileceklerdir.
3.100. Yıl Bulvarı- Öğretmenler Caddesi- 2.Bulvar Yolu’nu
4. Fuar Caddesi’ni kullanan Atakum istikametinden gelen hat minibüsleri Atatürk Bulvarı Liman Kavşağı’ndan girerek 100. Yıl Bulvarı’nı, Tekkeköy istikametinden gelen hat minibüsleri ise İlkadım Bulvarı’ndan Migros Kavşağı, Meskenler Kavşağı güzergâhını takip ederek 100. Yıl Bulvarı’nı kullanacak, Barış Bulvarı’ndan dönüş alacak ve tüm hat minibüsleri güzergâh boyunca kesinlikle park etmeyecekler ve gereksiz yere duraklama yapmayacaklardır.
19 Mayıs 2019 Pazar günü İlimiz merkezi genelinde araç ve yaya trafiğinde yoğunluk yaşanacağı öngörülmekte olup, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için trafik yoğunluğu yaşanacak ve trafiğe kapanacak yolların durumunu dikkate alarak toplu taşıma araçlarını ve tramvayları kullanmalarının faydalı olacağı değerlendirilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.