Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
BİST 9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

VATANDAŞ MEMNUN!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kendilerinden hizmet alan vatandaşlara yönelik uyguladığı ve 2021 yılının ilk iki aylık çalışmalarının değerlendirildiği ankete göre yüzde 88’lik bir başarı oranı ortaya çıktı

VATANDAŞ MEMNUN!
REKLAM ALANI
9 Mart 2021 13:51

Büyükşehir Belediyesi katılımcı belediyecilik düsturuyla hareket ederek vatandaşı da şehrin yönetimine ortak etmeyi hedefliyor. Aynı zamanda kurumun ulaşılabilirlik seviyesinin artmasını sağlayacak adımlarla Samsun halkına en hızlı hizmeti ulaştırıyor. Hızlı ve etkili bir şekilde 7/24 prensibiyle çalışan Çözüm Merkezi, bünyesinde vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilmek için zaman zaman memnuniyet anketi de yapıyor.

5 BİN 573 KİŞİ ARADI
4 BİN 851 KİŞİ MEMNUN
Çözüm Merkezi’ne yapılan başvurular ve anında geri dönüş hizmeti ile ilgili yapılan anket kapsamında 2021 yılının ilk iki ayında 5 bin 537 kişi arandı. Aranan 5 bin 537 kişiden 4 bin 851’i vatandaşın sorunlarına anında müdahale edildiğini ve verilen hizmetten memnun olduklarını dile getirdi. Çözüm Merkezi Birimi CBS sistemi üzerinden vatandaşlardan iki ayda alınan 17 bin 340 başvurunun yüzde 96’sına gün içinde cevap verildi. 2021 yılının iki aylık çalışmalarının değerlendirildiği ankete göre yüzde 88’lik bir başarı oranı ortaya çıktı.

SOSYAL HİZMETLER SEVİNDİRDİ
Vatandaşa birebir dokunulan hizmetlerin yürütüldüğü SASKİ ve Sosyal Hizmet çalışmalarında memnuniyet oranı yüksek oldu. SASKİ hizmetleri için aranan 4 bin 705 kişinin yüzde 90’ı memnun olduklarını dile getirdi. Sosyal Hizmetler alanında yürütülen çalışmalarda ise oran yüzde 93 olarak açıklandı. 2 aylık memnuniyet anketinde en fazla başvuru İlkadım İlçesi’nde gerçekleşti. 2’nci yüksek başvuru oranı ise Atakum İlçesi’nden, 3’üncü başvuru da Çarşamba İlçesi’nden geldi.

HER SORUN ANINDA ÇÖZÜLÜR
İletişim ağının güçlenerek hizmet sunmaya devam edeceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, belediyeye sorununu ileten her bir vatandaşın sıkıntısını önemsediklerini belirterek, “Tüm birimlerimiz sorunlara hızlı müdahale etme noktasında her zaman hassas bir yaklaşım sergiliyor. Bana ulaşsın ya da ulaşmasın, birimlere ulaşan her soruna anında müdahale eden bir çalışma prensibimiz var. Vatandaşlarımızın hiçbir sıkıntısını cevapsız bırakmıyor. En hızlı ve kolay ulaşım kanallarını sunmaya çalışıyoruz. Bize iletilen her sorun anında çözülür, çözülmek zorundadır” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.