Dolar 32,3712
Euro 34,7821
Altın 2.439,61
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

VATANDAŞA SÖZ!

Samsun’da CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Alanlı Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Alanlı sakinleri tarafından büyük ilgi ile karşılanan Serhat Türkel, vatandaşlara projelerinden bahsetti

VATANDAŞA SÖZ!
REKLAM ALANI
18 Şubat 2024 15:30

Samsun’da CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, seçim çalışmalarına hız verdi. Alanlı Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP’li Türkel, “Atakum halkına söz veriyorum, hepinize komşu olacağım. Beni makamda değil, sokakta göreceksiniz. Acılarımızı da, mutluluğumuzu da birlikte paylaşacağız” dedi.

CHP'nin Atakum Adayı Serhat Türkel

ATAKUM’A KENT KİMLİĞİ
Atakum’un Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi’ndeki kentlerden göç alan ve her geçen zamanda nüfusunun arttığına vurgu yapan Serhat Türkel, “Ülkemizde çok ilden fazla nüfusa sahip ilçeyiz. Kocaman kentiz. Özellikle yaz aylarında günlük nüfusumuz 500 binleri geçiyor. Öğrenciler Atakum’dan ayrılmak istemiyor. Atakum’un artık kent kimliği olmalı” diye konuştu.

CHP'nin Atakum Adayı Serhat Türkel

FUTBOL DENİLİNCE ATATÜRKLÜ ARMA
“Çocuklarımıza ‘Atakumluluk bilinci’ aşılamalıyız” diyen CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, şöyle konuştu:

“Şehrimizin en değerli markası Samsunspor. Futbol dedik mi Atatürklü arma var. Çocuklarımızın eğitimleri kadar spor yapmaları da çok önemli. Bu anlamda tesisler kuracağız. Atakum Belediyespor sporcu fabrikası olmalı. Aynı zamanda kurumsal bir yapı kurarak, Atakum’un armalı saatleri, forması, posterleri olmalı ki; Atakumluluk bilincini çocuk yaştan itibaren aşılayabilelim.”

Serhat Türkel ayrıca, “Az önce bir söz verdim. Ben komşunuz olacağım, sokakta olacağım. Ben sokakta halkla buluşacaksam belediyede işlerin devam etmesi gerekmez mi? İşte tam bu noktada ‘liyakatli kadro’ vurgusu yapıyorum. Başkan belediyeden çıktıktan sonra arkamızda işler aksıyorsa, vatandaş derdini çözemiyorsa burada sorun var demektir. Eşinin ehli, alanında uzman, kent yönetimini bilen ve vatandaşla iletişimi düzgün olan kadrolarla hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.