Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

VE SAMSUNSPOR SAHAYA İNDİ!

Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, “Ligde önemli bir yarış içinde olacağız ve sonuna kadar o yarışın içinde olmak istiyoruz” dedi

VE SAMSUNSPOR  SAHAYA İNDİ!
REKLAM ALANI
20 Haziran 2022 19:48 | Son Güncellenme: 20 Haziran 2022 19:52

Spor Toto 1’inci Lig’de bu sezon bir kez daha Süper Lig’e yükselmeyi hedefleyecek oülan Samsunspor, sezonun ilk antrenmanını Nuri Asan Tesisleri’nde yeni teknik direktörü Bayram Bektaş eşliğinde yaptı. Yeni transferler Alim Öztürk, Celil Yüksel, Şener Kaya, Yusuf Ensar Poyrazlı’nın da katıldığı antrenmanda, kırmızı-beyazlı takımın taraftarları da oyuncu ve teknik direktörlere destek verdi.

BAYRAM BEKTAŞ’TAN AÇIKLAMALAR
İlk antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bayram Bektaş, “İnşallah 2 dönemli kampımızı en iyi şekilde bitirip eksik olan oyuncularımız da bize katıldığında istediğimiz oyun şeklini oluşturacağız. Taraftarlarımızın beklediği o mücadele ve futbolu sahaya yansıtırız inşallah. Bu mücadele de umarım sonuçlara yansır ve herkes mutlu olur. Novikovas kendisine verilen iznin ardından takıma katılacak. Moryke Fofana, Tomane de 2 gün izinli. Bir kaç gün içinde burada tamamen toplanırız. Samsun’daki kampta amacımız gençlerimizi görmek. Çünkü kampa belli bir sayıda oyuncu götüreceğiz. Dolayısıyla buradaki çalışmalarımızda gençlerimizi değerlendireceğiz. Kampa 25 veya 27 oyuncu ile gideceğiz. Zaten çekirdek kadromuz var bu sayıya gençleri dahil edeceğiz. Kayseri’deki kamptan sonra Bolu’ya geçeceğiz ve burada hazırlık maçlarını oynayacağız” diye konuştu.

SONUNA KADAR YARIŞIN İÇİNDE
Ligde de iddialı olduklarına değinen Bektaş, “İhtiyaç duydukça transferlerimizi yapıyoruz. Ligde önemli bir yarış içinde olacağız ve sonuna kadar o yarışın içinde olmak istiyoruz. Onun için bir kaç tane daha nokta transferimiz olacak. Temaslarımız sürüyor. Kevin Boli ile Sheldon Bateau’nin yönetimsel sıkıntıları var. Ismael Diomande’nin farklı bir sıkıntısı var. Burada kalma isteği de var. Eğer performansı yeterli olursa yani verimli olduğu takdirde takımda kalmasını istiyoruz. Boli ve Bateau’yu takımda düşünmüyoruz” dile konuştu.


İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.