Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

VEFA ÖRNEĞİ

Samsun’da İlkadım Belediyesi ekipleri, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında halkın güven ve sağlığı için çalışmalarına ara vermeden devam etti

VEFA ÖRNEĞİ
REKLAM ALANI
3 Ocak 2021 15:58

İlkadım’da belediye ekipleri, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte vatandaşların sağlıkla ve güvenle evlerinden kalabilmesi için seferber oldu. Kısıtlama saatlerinde temizlik ekipleri ile sahada olan sağlık işleri ekipleri hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürürken, sevimli dostlar da yalnız bırakmadı. Vefa Destek ekip ise 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçları için aralıksız çalıştı.

TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON
80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında İlkadım Belediyesi saha ekipleri, ilçenin dört bir yanında çalışma başlattı. Pandemi döneminde belediyenin en önde çalışan ekipleri olan Temizlik İşleri Müdürlüğü, kısıtlama ile boş kalan sokak, park ve ortak kullanım alanları başta olmak üzere tüm ilçede temizlik ve dezenfeksiyona ağırlık verdi. Temizlik ekiplerinin yanı sıra, önceki sokağa çıkma kısıtlamalarında olduğu gibi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri de sokakta yaşayan can dostlar için sahada yer aldı. Kurallara uyulması için sıkı denetimi elden bırakmayan Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Vefa Destek ekibi ise belediyeye telefonla ulaşarak ihtiyaçlarını ileten 65 yaş üstü vatandaşların taleplerini yerine getirmek için seferber oldu.

Kısıtlama sırasında sahada çalışan bir diğer ekip de Zabıta Müdürlüğü ve Vefa Destek ekipleri oldu. Halkın sağlığını riske atarak kurallara uymayan ve açık olmaması gerektiği halde kaçak olarak çalışan işyerlerini tespit eden zabıta ekipleri, tutanak tutarak cezai işlem uyguladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.