Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

VEZİRKÖPRÜ’DE ‘KABUS’ ANLARI!

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde aniden bastıran dolu ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi

VEZİRKÖPRÜ’DE   ‘KABUS’ ANLARI!
REKLAM ALANI
29 Mayıs 2023 21:01

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde saat 18.45’te başlayan şiddetli yağmur ve dolu sele neden oldu. İlçede 15 dakika süren yağış nedeniyle bazı cadde ile sokaklarda su birikintileri oluştu, yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı.

VEZİRKÖPRÜ

İLÇE MERKEZİNDE HAYAT FELÇ
Yağmura hazırlıksız yakalanan ilçe sakinleri, sağanak yağış ve misket büyüklüğünde doludan dolayı saklanacak yer aradı. Sağanak ve dolu yağışı nedeniyle ilçe merkezinde hayat adeta felce uğradı. Şehrin girişinde yer alan Fişekçi Orman Ürünleri Sanayi tesislerinin de sular altında kaldığı görüldü.

VEZİRKÖPRÜ VEZİRKÖPRÜ VEZİRKÖPRÜ VEZİRKÖPRÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.