Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

ÖCAL: ARINMAYA VE KURTULUŞA VESİLE OLSUN!

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, Kadir Gecesi münasebeti ile yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Öcal, ”Bu mübarek gecenin ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyor, Kadir Gecenizi tebrik ediyorum”dedi

ÖCAL: ARINMAYA VE KURTULUŞA VESİLE OLSUN!
REKLAM ALANI
10 Haziran 2018 15:00

Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gencenin günahlardan arınmaya ve kurtuluşa vesile olmasını dileyen Öcal, ”Bir ay boyunca oruçlarımızı tuttuk, iftarlarımız ettik, teravihler kıldık, Ramazanın manevi atmosferini teneffüs etmeye gayret ettik ve şimdi bu mübarek ayın sonuna yaklaştık. Kadir Gecesinin bugüne denk geldiği kesin değil, Ramazanın son on günü içerisinde arayınız buyruluyor. Kadir Gecesini de bu son on gün arayacağız. Bulanlardan ve kurtuluşa erenlerden oluruz inşallah” ifadelerini kullandı.

 

DUA EDECEĞİZ AMA DUA İLE YETİNMEYECEĞİZ

 

Mesajında ülkemizde ve İslam alemininde çok büyük sıkıntıların olduğuna dikkat çeken Öcal, ”Zor bir dönemden geçiyoruz. Ülkemizde ve İslam aleminde ciddi sıkıntılar var. Cenab-ı Hak yar ve yardımcımız olsun. Duaya ihtiyacımız var. Dua edeceğiz ama dua ile de yetinmeyeceğiz. Bir şeyler yapmanın mücadelesini vereceğiz. İslam dini aksiyon dinidir. Bunun yanı sıra birbirimizi seveceğiz. Kamplaşma ve kutuplaşmaları minimize edeceğiz. Kardeşliği hakim kılacak, iyilik ve güzelliği organize edeceğiz. Kurtuluşa ermenin yolu buradan geçiyor.” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.