Dolar 32,3811
Euro 34,7754
Altın 2.396,64
BİST 10.234,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

VOLEYBOLDA ‘1’İNCİ LİG’ GURURU!

Samsun’da oynanan maçlar sonunda Zeren Spor, Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor, Sultan Spor ve İmamoğlu Belediyesi, Kadınlar Voleybol 1’inci Ligi’ne yükseldi

VOLEYBOLDA ‘1’İNCİ LİG’ GURURU!
REKLAM ALANI
27 Mart 2023 14:51

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Samsun’da düzenlenen 2’nci Lig Kadınlar Final Etabı sona erdi. Karşılaşmalar öncesinde 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

ZEREN SPOR 1’İNCİ TAMAMLADI
İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanan maçlar sonuncunda 1’inci grubu ilk iki sırada tamamlayan Zeren Spor ile Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor, 2’nci grupta ilk 2 sırayı alan Sultan Spor ile İmamoğlu Belediyesi takımları, 2023-2024 voleybol sezonunda Kadınlar 1’inci Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

KUPA, TVF BAŞKANI ÜSTÜNDAĞ’DAN
Karşılaşmaların ardından düzenlenen madalya ve kupa töreninde, 1’inci Grup 1’incisi Zeren Spor takımına madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, kupasını ise TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti. 1’inci Grup ikincisi olan Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor takımına madalyalarını TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu, kupasını ise Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci takdim etti.

2’nci Grup 1’incisi Sultan Spor takımına kupa ve madalyalarını TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu takdim etti. 2’nci Grup 2’ncisi İmamoğlu Belediyesi takımına madalyalarını İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, kupasını ise TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu verdi.

Karşılaşmaların sonrasında Samsun Bölgesi Ulusal Hakemlerinden Nurad Özben Kırca’nın 2021-2022 sezonunda faal hakemlik kariyerinin sona ermesi nedeniyle Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ plaket vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.