Dolar 32,5153
Euro 34,8139
Altın 2.426,22
BİST 9.699,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

YAKAKENT’TE KANLI KAVGA!

Samsun’un Yakakent İlçesi’nde özellikle yaz aylarında yaşanan esnaf-zabıta gerginliğine bir yenisi eklendi. Son yaşanan kavgada genç bir kadın yaralandı

YAKAKENT’TE  KANLI KAVGA!
REKLAM ALANI
28 Temmuz 2021 21:56 | Son Güncellenme: 28 Temmuz 2021 22:10

Samsun’un balıkçılığı ve turizmi ile ünlü ilçesi Yakakent’te, özellikle yaz aylarında artan zabıta-esnaf kavgalarına bir yenisi daha eklendi. Son çıkan arbedede bir kadın, yüzüne gelen cam parçaları yüzünden kanlar içerisinde kaldı.

KARAYOLLARI ŞİKAYET ETTİ
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Yakakent ilçe merkezi ve hemen şehir dışındaki sahil kesimlerinde seyyar satıcılar da görülmeye başlandı. Son solarak, şehrin hemen çıkışında Samsun-Sinop karayolu üzerinde konuşlanan seyyar satıcılar, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün talebi ve şikayeti üzerine kaldırılmak istendi. Belediye zabıta ekipleri, görüştüğü seyyar satıcıyı, satış yaptığı bölgenin Karayolları tasarrufunda olduğunu belirterek yerinden kaldırmak istedi. Seyyar satıcı ve beraberindekiler bu duruma sert tepki gösterdi.

GENÇ KADIN KANLAR İÇERİSİNDE KALDI
Seyyar satıcının ısrarı üzerine polis ekiplerinin de desteğiyle zabıta ekipleri harekete geçerek satıcının tezgahını bulunduğu yerden kaldırmak istedi. Bu esnafa arbede yaşandı. Yaşanan arbedede, tezgah sahibi seyyar satıcının kızkardeşi olduğu öğrenilen genç bir kadının yüzü kırılan cam parçaları nedeniyle kan içerisinde kaldı.

YAKAKENTLİLER TEPKİLİ
Zabıta memurları ile polislerin müdahalesiyle karayolları bölgesindeki seyyar satıcılar yerlerinden kaldırılırken bir grup ilçe halkı bu duruma sert tepki gösterdi. Vatandaşlar, “Her yaz aylarında yaşanan bu olaylar ilçemize yakışmıyor. Belediyenin özellikle sahil kesimlerindeki satış yasaklarını yeniden gözden geçirmesini istiyoruz. Turizm merkezi olma iddiasındaki ilçemiz artık bu görüntüleri yaşamamalı” dediler.

Musa GÜN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.