Dolar 32,4480
Euro 34,7930
Altın 2.443,10
BİST 9.950,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

YAKAKENT’TE VAHŞET

Samsun`un Yakakent İlçesi`nde bir kişi babasını balta ile keserek öldürdü

YAKAKENT’TE VAHŞET
REKLAM ALANI
2 Mayıs 2017 21:18 | Son Güncellenme: 2 Mayıs 2017 21:19

Olay sabah 10.00 sıralarında Yakakent İlçesi Dikencik Mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre S. İ. ile 74 yaşındaki babası K. İ. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile S. İ. evin önünden aldığı balta ile babası K. İ.`yi başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden keserek yaraladı.

CESEDİ HAYVAN DIŞKISINA GÖMDÜ

Yaralı şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. S. İ. daha sonra cesedi evin önünden 4 metre sürükleyerek ahırın önüne getirdi. Burada hayvan dışkılarının içerisine babasını gömen S. İ. olay yerinden ormanlık bölgeye kaçarak uzaklaştı.

Olayın üzerinden 3 saat geçmesinin ardından babasını merak eden büyük oğlu hayvan gübrelerinin kazılı olduğunu fark etti. Burayı kazarak cesede ulaşan abi İlçe Jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Yakakent İlçe Jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Ekipler olay sonrası kaçan şahsı arama çalışması başlattı. K. İ.`nin cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesine sevk edildi.

 

 

HEM KOMANDO HEM ÇOBAN

Kayıp oğul S. İ. dün akşamüzeri Dikencik Mahallesi ormanlık alanda görüldü.

Elinde tüfek olan şahıs, havanın karanlık olmasından faydalanarak bulunduğu yerden kaçarak uzaklaştı.

HER YERDE ARANIYOR

Bugün Samsun Jandarma Komutanlığına bağlı arama kurtarma köpeği ibre ve çok sayıda jandarma ekipleri ile tekrar arama çalışması başlatıldı. Dere yatağına doğru kaçtığı düşünülen şahıstan henüz bir haber yok.

Şahsın yakınlarından alınan bilgiye göre ise, ormanlık alanı çok iyi bildiği ve askerliğini komando olarak yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Arama çalışmaları devam ediyor.

ACI SON

Yakakent ilçesi Yassıdağ mahallesi Dikencik mevkiinde oğlu tarafından baltalı saldırı sonucu öldürülen baba gözyaşları içince son yolculuğuna uğurlandı.

Dikencik mevkiinde öğle namazına müteakip defin edilen K. İ.’nin cenazesi Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile ebedi istirahatgahına uğurlandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.