Dolar 32,4398
Euro 34,4599
Altın 2.480,83
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

‘YALIN’ RÜZGARI!..

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi ve bir özel şirket tarafından düzenlenen Gençlik Festivali’nde sahneye çıkan Yalın, şarkılarıyla gençlere unutulmaz anlar yaşattı.

‘YALIN’ RÜZGARI!..
REKLAM ALANI
20 Mayıs 2022 15:38

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Samsun Batı Park’ta Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle, bir özel şirket tarafından düzenlenen ‘Gençlik Festivali’ ile kutlandı. Kortej geçişleri, bando takımları, Türkiye Cimnastik Federasyonu sporcularının cimnastik ve trambolin gösterileriyle tam bir bayram kutlaması olan festivalin son sürprizi ise Yalın konseri oldu. Konser alanını dolduran binlerce genç, Yalın şarkılarıyla 19 Mayıs coşkusunu yaşadı.


Gençlerin 19 Mayıs’ını kutlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bir kısım gençlerimiz sosyal medyadan konser isteklerini yazıyordu. Şimdi başladık. Sizi Türkiye’nin güzel, ülkemizin en nezih en iyi sanatçılarıyla buluşturacağız. Bu akşam ilkine Yalın kardeşimizle başlıyoruz” dedi.


Sahneden hitap eden Başkan Demir konser alanındaki binlerce gence şahsi telefon numarasını da paylaştı. Telefon numarasını iki kez söyleyen Demir, “Aradığınızda açamazsam mesaj atın. Sosyal medyadan bizi izleyin” diye konuştu.
Konuşmanın ardından konser devam etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.