Dolar 32,4568
Euro 34,8038
Altın 2.478,54
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

YANLIŞIMIZ ASLA!..’

Samsunspor’da ‘Scout’ görevinde yer alan Adnan Güngör ile Musa Aydın, görevlerinden ayrılış süreciyle ilgili yazılı bir açıklama bulundu

YANLIŞIMIZ ASLA!..’
REKLAM ALANI
4 Kasım 2021 15:29

Yılport Samsunspor’da geçtiğimiz günlerde görevlerine son verilen Adnan Güngör ile Musa Aydın, sosyal medya hesaplarından yazılı bir açıklamada bulundu. Samsunspor camiasına seslenen Güngör ile Aydın, görev yaptıkları süre zarfı içerisinde şanlı armaya asla yanlışlarının olmadığını ve kulüp yetkilileri tarafından yapılacak açıklamalar karşısında söz hakkına sahip olacaklarının altını çizdi.

‘VERİLEN GÖREVDEN KAÇMADIK’
İşte Adnan Güngör ve Musa Aydın’ın yaptığı o açıklama;

“Değerli Samsunspor kamuoyuna, 31.10.2021 tarihinde kulübümüzün sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile görevimize son verildiğini ikimiz de görev icabı farklı illerden akşam Samsun’a dönerken yolda öğrenmiş olduk. 56 yıllık Samsunspor tarihinde bu şanlı formayı en fazla giymiş yıllarca bu takımda kaptanlık yapmış, parasız pulsuz dönemde dahi sorumluluk almış, görevden kaçmamış insanlarız. Karara saygı duyuyor, tebliğ edilme şeklinin takdirini sizlere bırakıyoruz.

AİLE İÇİNDE OLAN AİLE İÇİNDE KALIR
Görev yaptığımız süre içerisinde işimizi ailemizin önünde tutarak çalışıp elimizden gelen herşeyi yapmanın verdiği gönül rahatlığı ile ayrılıyoruz. Çalışırken hatalarımız olmuştur ancak yanlışımız olmamıştır. İstemeden veya fark etmeden Samsunspor’umuza zarar verdiysek tüm şehrimizden, taraftarımızdan ve Samsunspor’lulardan özür dileriz. Görev yaptığımız süre zarfında aile içinde olan aile içinde kalır düşüncesiyle kamuoyunda olumsuz olan her şeyin üstümüze kalmasına rağmen bir gün olsun çıkıp açıklama yapmadık veya bunun bizimle alakası yok diyerek dışarıya bilgi sızdırmadık.

YERSİZ VE YALAN YANLIŞ AÇIKLAMALAR
Gerçekleri bilmeden varsayımlar üzerinden bizleri itham eden , yargılayan herkesi de vicdanıyla baş başa bırakıyoruz. Kulübümüz yetkilileri tarafından kim olursa olsun hakkımızda yapılacak yersiz ve yalan yanlış açıklamalarda, söylemler karşısında mutlaka her şekilde cevap vereceğimizin bilinmesini isteriz. İnşallah Samsunspor’umuz en kısa zamanda hak ettiği Süper Lig’de yer alır.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.